TV- meubel multiplex populier en Ikea Metod door Annemiek

5 augustus 2019
Ruimte huiskamer
Wonen Binnen
Klusniveau
Prijs 241,84
Voor het maken van dit TV-meubel heb ik ervoor gekozen om gebruik te maken van Multiplex Interieur Populier. Dit heb ik gedaan vanwege de bijna witte kleur van het hout en het lichte gewicht. De dwarse tussenschotten van 4 cm dik zorgen ervoor dat de plank zonder door te buigen de TV kan dragen. Deze heb ik niet vastgelijmd, ik heb bewust gekozen voor het naar binnen vallen van de tussenschotten, dat toont iets ranker. De kastjes die ik erin heb geplaatst zijn van het IKEA METOD kastsysteem, stevig en met een heel mooi mat front. Het zijn de horizontale bovenkastjes van 60 cm breed die ondersteboven zijn geplaatst, waardoor de klep naar beneden opengaat. De grootste klus was het inmeten, de kastjes moesten immers precies passen. Net als bij mijn vorige bestelling bij OPMAATZAGEN.nl waren de platen tot op de millimeter nauwkeurig gezaagd, dus de kast zat binnen een paar uur in elkaar!
Winkelwagen inhoud