Wandkast op maat in de keuken, door Roland

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Roland

Roland

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving van Roland

Onze kastenwand. Na lang beraad en meetwerk kwam mijn vrouw met de oplossing zei ze: OPMAATZAGEN.nl dat is de oplossing. Hier kunnen wij zelf een kast ontwerpen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Zo gezegd zo gedaan. Het was nog even intern afspreken hoe groot, hoe breed, hoeveel vakken, waar komt hij te staan met wat en hoe lijnen we de kast uit in de keuken. Ja de kast komt in de keuken en ja mijn vrouw wil graag een tv in de keuken. Na enkele maanden hadden wij het ontwerp en we wisten na lang tekening en plakband plakken op de vloer waar de kast moest komen te staan, dus snel bestellen.

Na besteld te hebben kwam mij vrouw met nog een aanvullend idee, wat als wij een bureautje aan de kast maken van hetzelfde materiaal. En dan komt de moeilijkheid het moet op de zelfde hoogte zitten als onderkasten hoe groot, hoe gaan we het bevestigen. Met al deze vragen contact gezocht met OPMAATZAGEN.nl, zij hebben ons goed geholpen met de gehele maatvoering en bevestiging mocht ik zelf bedenken maar is ook opgelost.

Na een paar weken kregen wij het bericht dat de kast zou worden geleverd. Ik maar mijn garage leeg gemaakt, want ik het zullen wel 2 of 3 pallets zijn maar nee het was er maar 1. Alles uit gestald in de garage op nummer en letters want de beschrijving die bij de kast wordt geleverd was zeer duidelijk en zeker voor dummies. Ik kan wel een heel verhaal schrijven hoe wij de kast opgebouwd hebben maar dat doen wij aan de hand van de foto’s. Wel hebben wij een extra bureau gemaakt en verlichting en stopcontacten in de kast gemaakt.

Afmetingen van mijn DIY project

260,0 x 273,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.986,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken