Schoenenkast

Elke gang verdient een schoenenkast. Een plek waar je alle schoenen kwijt kunt, zodat de gang rustig en netjes blijft. Omdat elke gang en schoenencollectie net weer wat anders is, wil je het liefste een schoenenkast op maat. Waarom maak je niet zelf een schoenenkast? Het is makkelijker dan je denkt, zeker als je het hout door ons op maat laat zagen. Wat voor schoenenkast ga jij maken?

Zelf schoenenkast maken

Zelf een schoenenkast maken kun je zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wilt. Een mooi, eenvoudig project is het maken van een schoenenrek. Met mooie, op maat gezaagde timmerpanelen en wat ijzerwerk kun je al snel een strak uitziend schoenenrek maken. Wil je en wat uitgebreidere schoenenkast? Dan kun je ook gebruik maken van onze maatwerk configurator. Daarmee kun je een lage kast met kleppen op maat ontwerpen, zodat jij je schoenen netjes kunt wegwerken en je gang lekker strak blijft.

Industriële schoenenkast maken

De industriële stijl is tegenwoordig erg populair dus een schoenenkast of schoenenrek in deze stijl is dan ook erg gewild. Zelf kun je een industriële schoenenkast op maat maken door gebruik te maken van timmerpanelen. Dit hout heeft nog een zichtbare houtnerf en heeft daardoor een natuurlijke, stoere uitstraling. Combineer dat met steigerbuizen of matzwarte spijlen en je hebt een mooie schoenenkast in industriële stijl. Doordat je werkt met metaal is het wel wat lastiger om alles in de juiste maten te krijgen. Als je voor een industriële stijl wilt gaan is het dan ook makkelijker om bijvoorbeeld een schoenenrek te maken.

Hoe ga jij jouw schoenenkast maken? Laat je inspireren door onze projecten hieronder en ga aan de slag!