Maatwerk TV kast: een kast waarin de TV verdwijnd, door Willem

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Willem

Willem

NL

Uitdagend

2 minuten

Zelfgemaakte tv-kast door Willem met tv-lift

Als je op zoek bent naar unieke DIY-projecten die je woning een persoonlijke touch geven, dan is het inspiratieproject van Willem precies wat je nodig hebt. Met trots presenteert hij: onze tv kast met tv-lift, een stuk zeer goed maatwerk dat elke woonkamer doet stralen. Het prachtige zaagwerk, verzorgd door OPMAATZAGEN.nl, vormt de basis van dit opvallende meubelstuk.

De opbouw van een schitterende tv-kast

Vervaardigd uit MDF Blank van 18 en 22 mm, blinkt de tv-kast uit in functionaliteit. Met naadloos prima zaagwerk en een strak ontwerp, biedt de gestroomlijnde look een praktische uitstraling die uitstekend past binnen elke hedendaagse inrichting. Van de gladde oppervlakken tot de zorgvuldig verborgen opbergruimten, de kast is tot in de kleinste details uitgedacht.

Waarom deze kast perfect in jouw woonkamer staat

Positioneer deze tv-kast in de woonkamer en laat de televisie verdwijnen wanneer deze niet gebruikt owrdt. Dankzij de neutrale kleur en het tijdloze design voegt het meubel zich naadloos in elke woonkamer. Bovendien gaat het op in het interieur.

Een project met talloze voordelen

Zelf een tv-kast maken, zoals Willem deed, heeft veel voordelen. Allereerst biedt het flexibiliteit in maatvoering; je bepaalt zelf de afmetingen zodat de kast perfect past in je ruimte. Daarnaast kun je kiezen uit diverse materialen, afhankelijk van jouw smaak en budget. De kosten blijven binnen de perken, omdat je niet betaalt voor een fabrieksontwerp, maar slechts voor materiaal en gereedschap.

De stijl van Willems tv-kast

Het minimalistische ontwerp van de kast leent zich uitstekend voor moderne en Scandinavische interieurstijlen. De strakke lijnen en het ontbreken van zichtbare handgrepen dragen bij aan een rustgevende en gestructureerde woonsfeer. Willems tv-kast is volledig af en laat zien dat eenvoud siert.

De voordelen van MDF Blank

MDF Blank 18 mm en MDF Blank 22 mm zijn uitermate geschikt voor maatwerk meubilair. Dit materiaal is niet alleen duurzaam en stabiel, maar ook gemakkelijk te bewerken en af te werken. De egaal gladde oppervlakken lenen zich uitstekend voor een strakke lak of verf, waardoor elke kast een persoonlijke touch kan krijgen.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Willem en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 124,53


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken