Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen?

Over ons

Onze missie: Jouw klus makkelijker maken! 

Je eigen project maken is het mooiste wat er is. Het zelf bedenken, tekenen, de materialen bij elkaar zoeken en in elkaar zetten. Om er vervolgens jarenlang van te genieten. Dat noemen wij het DIY gevoel. Maar, klussen kan soms best uitdagend en ingewikkeld zijn. Wij maken het makkelijker, door je op verschillende manieren te helpen met jouw DIY project.

Diverse vormen en afwerkingen op maatOnze collega IvonneDIY houten hoofdbord voor je slaapkamer, door Niels

Zo maken wij je klus makkelijker:

  1. Bij ons bestel je tot op de mm nauwkeurig gezaagd plaatmateriaal. Dit is vele vormen of afwerkingen, zoals een cirkel, driehoek of hart met een afronding of strakke verstek rand. Bespaar jezelf de grootste frustratie in veel projecten: het netjes zagen van je plaatmateriaal. Wij doen dit zware, foutgevoelige, tijdrovende en stoffige werk voor je. Daarna bezorgen we de materialen bij je thuis. Zo kun jij je volledig focussen op het ontwerp, het in elkaar zetten en het afwerken van je project.
  2. Wil je een kast maken? Dat is nóg makkelijker. Je stelt deze namelijk direct samen met onze kasten configurator. Het bouwpakket bezorgen we bij je thuis.
  3. Elke klus begint met inspiratie. Daarom hebben wij honderden DIY inspiratie projecten van onze klussers voor jou verzameld. Zij delen hun kennis met jou! Zo zie je precies hoe anderen een tv-meubel, bureau, opbergmeubel, bank of complete vakkenkast hebben gemaakt. Ontdek de kracht van onze community. 
  4. Met de klustips laten onze eigen klusexperts zien hoe je een project het beste kan aanpakken. Wil je weten hoe je de ideale houtverbinding maakt, mdf schildert, zelf uitsparingen maakt of hoe je het beste een unieke vakkenkast kunt tekenen? Bekijk onze klustips

Onze service

Voor ons is service écht belangrijk. Wij zijn pas blij als jij dat ook bent. Gelukkig zien we onze klanten steeds vaker terug voor een nieuwe bestelling en helpen ze andere klussers met inspiratie voor de mooiste projecten

Met een gemiddeld klantcijfer van een maken we al veel mensen blij! Dat is gaaf, maar we willen onszelf blijven verbeteren en de verwachting van elke klant overtreffen. Feedback nemen we daarom erg serieus; we doen er écht iets mee. Wij zijn constant in ontwikkeling en het assortiment wordt steeds verder uitgebreid. Heb jij een suggestie hoe we onze service verder kunnen verbeteren? Dan horen we dat heel graag van je

Speelhoek met eiken blad en Ikea Smastad systeem, door YvetteAfhaallocatie VeenendaalProfessioneel op maat gezaagd

Ons verhaal

Een lokale zagerij die uitgroeit tot een platform dat klanten uit het hele land - en daarbuiten - bedient. Hoe komt dat zo? 

Een paar jaar geleden merkten wij een trend op. Wij kregen namelijk steeds meer klanten uit alle hoeken van het land in onze zagerij. Waarom komen er mensen vanuit Stadskanaal (!) naar Veenendaal rijden voor een paar stukken MDF op maat? Het antwoord daarop bleek simpel: voor een stukje écht goed zaagwerk, met superstrakke randen en op de millimeter nauwkeurig, was geen afstand te ver! 

Het is voor veel klussers namelijk nogal een uitdaging om groot plaatmateriaal nauwkeurig te zagen. Met welk gereedschap doe je dat eigenlijk? En hoe krijg je zo’n grote plaat in je auto? De bouwmarkten bieden niet altijd uitkomst, met gebrekkige kennis over houtsoorten en de door een welwillende zaterdaghulp net niet helemaal nauwkeurig gezaagde platen. 

Voor ons was het duidelijk: het was tijd voor vernieuwing in zaagland

Dus besloten we onze houthandel online te brengen. We gingen onze diensten op een nieuwerwetse manier aanbieden, onder de naam OPMAATZAGEN.nl. Vakmanschap in een eigentijds jasje. 

In een paar klikken bestel je online het hout op maat voor jouw klus. En voor je het weet staat de hele bestelling bij jou op de stoep. Zelfs voor maatwerk meubels kun je bij ons terecht. Zo maken we klussen een stuk leuker én vooral makkelijker! En we zijn nog maar net begonnen.

Ontdek zelf het gemak van OPMAATZAGEN.nl.

 

Met vriendelijke groet,

Bauke

Oprichter van dé online zagerij
bauke@opmaatzagen.nl