Op maat gemaakte opbergplanken in nieuw appartement, door Anton

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Anton

Anton

NL

Makkelijk

2 minuten

Inspirerend DIY project: Opbergplanken op maat

Zoek je inspiratie voor praktische opbergruimte in je nieuwe appartement? Anton heeft recent een prachtig DIY project voltooid waarbij hij zijn provisiekamer heeft getransformeerd met op maat gezaagde opbergplanken van OPMAATZAGEN.nl. Met behulp van nauwkeurig opgemeten planken creëerde hij een ruime en overzichtelijke opbergoplossing langs twee muren. Laten we eens duiken in de details van dit unieke project!

Functie en aanpassingsvermogen

Anton koos ervoor om zijn provisiekamer uit te rusten met strak vormgegeven opbergplanken, passend bij de afmetingen van de ruimte. Door de planken langs twee muren te plaatsen, benutte hij optimaal de beschikbare ruimte. De witte kleur van de Multiplex Berken planken zorgt voor een rustige en clean uitstraling, terwijl de lengte van de planken precies is aangepast aan de breedte van de kamer. Dit ontwerp is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook bijzonder functioneel voor het bewaren van diverse huishoudelijke artikelen.

Flexibiliteit en precisie van OPMAATZAGEN.nl

Het hout voor dit project is op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl, wat Anton de vrijheid gaf om de planken exact te laten passen binnen de contouren van de provisiekamer. Dit professionele zaagwerk neemt de zorgen van foutieve maten weg en zorgt ervoor dat elk stuk perfect in de geplande ruimte past. Het uitkiezen van eigen materialen en afmetingen geeft meer vrijheid en een gevoel van voldoening zodra het project is voltooid.

De voordelen van een doe-het-zelf aanpak

Zelf opbergplanken maken in je provisiekamer betekent dat je niet gebonden bent aan standaard afmetingen of materialen. Je kunt ervoor kiezen om alles helemaal naar eigen inzicht te ontwerpen en te realiseren, wat vaak resulteert in een aantrekkelijkere prijs dan vooraf gefabriceerde systemen. Deze aanpak draagt bij aan de algemene organisatie en functionaliteit van de ruimte in het nieuwe appartement van Anton.

Een harmonieuze stijl

Dit opbergplankenproject ademt een moderne, minimalistische stijl, met strakke lijnen en een uniforme witte kleur. Het ontwerp is onopvallend en blendt naadloos in met de omgeving van de provisiekamer, waarbij de nadruk ligt op orde en organisatie.

De voordelen van Multiplex Berken Wit

Anton koos voor Multiplex Berken Wit van 18 mm dikte voor zijn opbergplanken, wat een slimme keuze is. Dit materiaal is duurzaam, heeft een hoge esthetische waarde en is makkelijk te bewerken en te monteren. De lichte kleur draagt bij aan een gevoel van ruimte en licht in de kamer, een belangrijk aspect voor een kleine ruimte in een nieuw appartement.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Anton en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 668,75


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken