• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Hout en plaatmateriaal

Elke houtsoort kan je bij ons tot op de millimeter nauwkeurig op maat laten zagen. Zo creëer jij je eigen doe-het-zelf project binnen een handomdraai. Ga jij voor onbewerkt (budgetvriendelijk) MDFmultiplex voor buiten of voor een stoere en robuuste eiken massieve plaat? Wij hebben een ruim assortiment, zodat jij op maat gezaagd plaatmateriaal gemakkelijk online kan bestellen

Hout en plaatmateriaal

Sorteren op
  • Relevantie hoog - laag
  • Relevantie laag - hoog
  • Naam A-Z
  • Naam Z-A
  • Prijs laag - hoog
  • Prijs hoog - laag
Terug
Type Uitleg
Dikte Uitleg
Variant Uitleg
Levertijd (werkdagen) Uitleg
Plaat afmetingen (cm) Uitleg
Type toplaag Uitleg
Kleur Uitleg
Plaat opbouw Uitleg
Kleurcode
Structuur
Behandeling voor gebruik
Uitstraling Uitleg
Geschikt voor Uitleg
Zichtkwaliteit Uitleg
Beschikbare vormen Uitleg
Beschikbare afwerkingen
121 resultaten
Sorteer op:

Professioneel zaagwerk voor iedereen

Plaatmateriaal zijn platen van houtachtig materiaal als massief hout of houtfineer. Het houtachtige materiaal wordt met elkaar verlijmd en verwerkt tot grote platen, die beschikbaar zijn in verschillende afmetingen en die al dan niet afgewerkt worden met met een oppervlaktelaag of fineerlaag. 

Er zijn ontzettend veel houtsoorten en plaatmaterialen, elke plaat met zijn eigen unieke eigenschappen of uitstraling. Naast aftimmer klussen is plaatmateriaal uitermate geschikt voor het maken van meubels, zoals tafels en kasten. Door de diversiteit van de beschikbare plaatmaterialen, diktes en de eenvoud waarmee het verwerkt kan worden zijn de mogelijke gebruikstoepassing eindeloos. 

Op zoek naar een uitgebreid assortiment aan op maat gezaagd plaatmateriaal? Wij bieden naast plaatmaterialen als MDF, multiplex, spaanplaat en diverse boards ook betonplexOSB en underlayment aan. Naast deze platen hebben we ook meubelpanelen en massief houten panelen en Trespa® in ons assortiment.

Soorten hout en plaatmateriaal

Maak jouw klus compleet met ons hout assortiment. Of het nou gaat om houten balken en latten, plaatmateriaal, planken of het een leuk do-it-yourself project, bestel eenvoudig jouw gewenste houten plaatmateriaal online.

Ons assortiment bestaat o.a. uit de volgende soorten plaatmateriaal:

Deze kan je in onze webshop allemaal op maat gezaagd bestellen in verschillende diktes, vormen, en afwerkingen.

Speciale vormen

Naast rechthoeken en vierkanten, kan je ook een diversiteit aan vormen online bestellen. Plaatmateriaal in een cirkel, zeshoek of rechthoek met afgeschuinde kant zodat je een hoek-tafel of bureau kan maken? Geen probleem! Bekijk alle beschikbare vormen, en ga creatief om met de mogelijkheden.

Plaatmateriaal afwerken met een freesrand

Zelfs een ronde tafel op maat realiseer je gemakkelijk met op maat gezaagd plaatmateriaal. Kies een decor uit, bijvoorbeeld MDF Zwart V313, en laat deze afronden, afschuinen of met een van de andere afwerkingen bewerken. Spaanplaat afwerken met ABS band? Wij helpen je bij jouw klus. Professioneel zaag- en freeswerk, zodat jij snel en gemakkelijk jouw klus kan realiseren. Bekijk alle afwerkmogelijkheden.

Toepassingen van hout en plaatmateriaal

De houten platen in ons assortiment kunnen voor diverse toepassingen ingezet worden, zowel binnen- als buitenshuis. Ga jij voor constructief of decoratief plaatmateriaal? Je hoeft geen timmerman te zijn om plaatmaterialen te monteren. Vooral MDF is eenvoudig qua montage en afwerking. Met behulp van onze uitgebreide hout informatie en onze professionele zagerij kan je hout en plaatmateriaal op maat laten zagen en jouw droomproject creëren.