Een grenen timmerpaneel voor op bestaand zelfgemaakt TV-meubel, door Robin

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Robin

Robin

NL

Heel makkelijk

1 minuut

In dit DIY project deelt Robin zijn ervaring. Heeft in de webshop een op maat gezaagd grenen timmerpaneel besteld in de dikte van 18mm. Hiermee heeft hij een fraai bovenblad gemaakt voor zijn bestaande TV-meubel. Lees meer over zijn ervaring hieronder.

Omschrijving van Robin

Een bovenblad voor onze DIY tv meubel

Hoe ik dit project gemaakt heb

Voor onze DIY hangend tv meubel waren wij op zoek naar een echte eye catcher. Omdat deze kast maar liefst 3 meter lang is konden we niet meteen een leverancier vinden die ons de exacte afmeting kon bezorgen. Gelukkig was daar de handige online zaagservice. Zij bezorgden ons de grenenhouten plank die we nodig hadden meteen op maat gezaagd. Wij hebben deze plank daarna van een beits voorzien en een blanke vernis. De vernis is om het meubel onderhoudsvriendelijk te maken.

Afmetingen van mijn DIY project

300,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Robin en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 95,31


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken