Boekenkasten

Thuiswinkel Waarborg

Een boekenkast op maat past altijd! En is veel minder duur dan je denkt. Het ontwerpen, bouwen en afwerken is ook nog eens heel erg eenvoudig. Dus waarom zou je voor een standaard boekenkast gaan? Een standaard boekenkast past namelijk nooit helemaal perfect. Zo kloppen de afmetingen vaak net niet helemaal en de look en feel is ook net niet wat je zoekt. Dit hoeft niet langer; met onze betaalbare maatwerk kasten lijn creëer je in een handomdraai het perfecte en passende meubel.

Boekenkast op maat laten maken

Een boekenkast op maat laten maken die precies past, was nog nooit zo makkelijk. Met behulp van de 3D kasten configurator van OPMAATZAGEN.nl gaat dit reuze eenvoudig. Zo configureer je eenvoudig je open boekenkast of je boekenkast met deuren. Of je nu een boekenkast op maat voor de woonkamer of een boekenkast op maat voor in de kinderkamer zoekt, voor alle ruimtes kan je bij ons terecht. Bekijk hieronder direct alvast de mooiste boekenkasten op maat, deze kan je precies op de door jouw gewenste maat laten maken en direct online bestellen.  

Bekijk ook onze maatwerk tv meubels, kastenwanden, dressoirs en vakkenkasten.

Jouw maatwerk TOSIZE Furniture vakkenkast

Wat leuk dat je van plan bent zelf een kast te gaan maken! Met onze unieke configurator ontwerp je in no-time je eigen professionele vakkenkast op maat. Wij produceren deze in onze eigen fabriek en je ontvangt je kast op maat compleet inclusief installatiepakket binnen enkele weken thuis.


Boekenkast op maat in 3 eenvoudige stappen

Met de online 3D configurator stel je je boekenkast op maat supersnel samen in 3 eenvoudige stappen:

  • Stap 1: Voer de buitenmaten in
  • Stap 2: Kies je indeling
  • Stap 3: Voeg opties zoals deurtjes of legplanken toe

Inmeten van je boekenkast op maat

Houd altijd rekening met minimaal 5,0 cm speling tussen de bovenkant van de boekenkast en het plafond. Deze ruimte is nodig om de bovenste plank over de deuvels heen te schuiven tijdens het opbouwen. Plaats je de vakkenboekenkast tussen twee muren? Houd dan altijd rekening met minimaal 2,0 cm ruimte aan beide kanten. Ook belangrijk: meet altijd met een geijkte rolmaat of lasermeter, of meet het na met een tweede apparaat.

Eenvoudig zelf te monteren

De boekenkasten zijn zeer eenvoudig zelf te monteren. Alle onderdelen zijn direct klaar voor montage en worden genummerd en op volgorde geleverd. Opbouwen begint van onder af aan waarbij maximale stevigheid wordt gegeven door de bijpassende achterwand in ieder vak. De juiste positie voor scharnieren en push to open systemen zijn al voorbereid zodat je de eventuele deurtjes direct kan plaatsen. Standaard komt elke boekenkast inclusief handleiding en installatiepakket met alle benodigdheden.

Wat kost een boekenkast op maat laten maken?

Doordat OPMAATZAGEN.nl de boekenkasten in eigen fabriek zelf produceert en rechtstreeks levert zijn de op maat gemaakte boekenkasten snel te leveren en zeer prijsvriendelijk. Een boekenkast op maat laten maken kan bij ons al vanaf 100,- euro. Een gemiddelde boekenkast op maat kost zo’n 900,- euro.  De daadwerkelijke kosten hangen af van de grote, de dikte, het type materiaal, het aantal legplanken, deurtjes en overige opties. De prijs van je boekenkast is direct zichtbaar in de configurator; zo weet je precies waar je aan toe bent. 

Boekenkast verven in welke kleur?

De boekenkasten in MDF Blank worden met grondeerband afgewerkte randen geleverd. Hierdoor hoef je de randen zelf niet meer voor te bewerken met een randsealer. Alle deuren zijn inliggend waardoor je een modern en strak ontwerp samenstelt. Dit betekent ook dat je de vakkenboekenkast veelzijdig af kunt werken. Ideeën voor een afwerking nodig? Denk hierbij aan schilderen met normale (watergedragen) houtlak in een kleur naar keuze of

  • Krijtverf
  • Behang
  • Betonstuc, bijvoorbeeld Cementum van Vestingh Paint
  • Je eigen creatieve idee!

Veel gekozen kleuren blijven altijd wit, grijs en zwarttinten. De laatste jaren zie je dat ook donkergroen en -blauw erg populaire kleuren zijn bij boekenkasten. De verschillende verfmerken spelen hier goed op in en kunnen je goed op weg helpen met de laatste trends.

Alternatieven

Is een TV meubel van TOSIZE Furniture toch niet wat je zoekt? Wil jij je lades in je kast? Wil je een grote TV opbergen? Neem dan contact met ons op; mogelijk kunnen we iets voor je betekenen. We zijn deze lijn namelijk dagelijks aan het verbeteren. Wijkt het compleet af van ons bouwprincipe? Maak dan zelf een zaaglijst en laat de panelen door ons op maat zagen.