Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen?

Snel zelf regelen

Kies een van de onderstaande onderwerpen voor meer informatie

Populaire artikelen

Klussen kan iedereen!

Als je zelf even wilt kijken

Het snelste antwoord op je vraag vind je hieronder

We helpen je graag

Heb je een uitgebreide vraag over onze producten? Kies dan een van onderstaande opties. We staan je persoonlijk te woord.

Onze veelgestelde vragen

Het snelste antwoord op je vraag vind je hieronder

Welke vormen kunnen jullie zagen?

Bekijk hier alle vormen die mogelijk zijn of ga naar de productpagina zelf en bekijk de beschikbare vormen per plaat in de product configurator!

Snel erachter komen of we de vorm kunnen zagen van de houtsoort die jij in gedachten hebt? Ga naar onze hout- en plaatmateriaal categoriepagina en filter op de vorm die jij op maat wilt laten zagen. Zo kom je snel achter de mogelijkheden!

Welke afwerkingen zijn er beschikbaar?

Bekijk hier alle afwerkingen die mogelijk zijn of ga naar de productpagina zelf en bekijk de beschikbare afwerkingen per plaat!

Hoe bestel ik een sample van hout of plaatmateriaal?

Je bestelt een sample heel eenvoudig door bij de houtsoort zelf op de pagina, bovenaan het bestelproces, te klikken op ‘Sample bestellen’. Wij bieden enkel samples aan voor al het plaatmateriaal dat we per m2 op maat aanbieden.

Bekijk alle hout en plaatmaterialen

Bekijk alle veelgestelde vragen over dit onderwerp

Over ons assortiment en klustips

DIY inspiratie projecten
Hier vindt je een schat aan informatie over doe-het-zelf projecten die anderen hebben gerealiseerd met plaatmateriaal dat ze bij ons hebben besteld. Van eenvoudige projecten op beginnersniveau tot uitdagende renovatieklussen inclusief uitgewerkte stappenplannen. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of net begint, onze artikelen bieden handige tips, nuttige informatie en inspirerende ideeën om jouw volgende project tot een succes te maken. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het verkennen van onze DIY inspiratie artikelen en laat jouw creativiteit de vrije loop!
Klik hier voor meer informatie
Klustips
Iedereen kan klussen, zo lang je maar de juiste tips en handvatten hebt om aan de slag te kunnen. Wij hebben verschillende tips voor je verzameld, van montage tot schilderen en van afwerken tot volledig uitgewerkte DIY's. Ben jij geïnspireerd, maar nog niet zeker hoe het aan te pakken? Heb jij in je hoofd hoe je het af wilt werken? Maar weet je niet goed hoe je het moet bestellen? Klik dan deze sectie door!
Klik hier voor meer informatie