Een zelfontworpen TV-meubel in te schilderen MDF, door Joyce

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Joyce

Joyce

NL

Gemiddeld

2 minuten

Joyce deelt in dit DIY project haar ervaring met het zelf ontwerpen, monteren en schilderen van een TOSIZE furniture kast op maat. Ze heeft gekozen om in de 3D configurator een TV-meubel te ontwerpen. Ze heeft deze besteld in MDF met als dikte van de liggers en staanders 38mm. Lees meer over haar ervaring hieronder.

Omschrijving van Joyce

Wij wilden graag een mooi tv meubel met voldoende opberg mogelijkheden in onze nieuwe woonkamer. Dit prachtige meubel hebben wij gemakkelijk ontworpen op de site en was erg goed in elkaar te zetten. Alle onderdelen werden meegeleverd en de bouwtekening is eenvoudig te volgen. Omdat wij de kast in dezelfde kleur als de muur wilden, hebben we besloten een MDF kast te bestellen en zelf te schilderen. Met een verfje en verlichting is het het pronkstuk in de woonkamer! Nu kijken we elke dag tegen dit mooie resultaat!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Wij wilden een tv meubel waarin we ook de spellen en het speelgoed voor de kinderen konden verwerken. Waarin we apparatuur konden verbergen en waar we onze herinneringen konden tentoonstellen. Daarnaast houden wij ervan als het nét niet symmetrisch is, dus hebben we heel bewust gekozen voor verschillende afmetingen. De kast is in dezelfde kleur als de muur geschilderd namelijk iets kokos, zodat deze mooi blend in het geheel. De verlichting hebben wij er later ingemaakt met smart verlichting die bij de rest van het huis past. De kast was echt zo in elkaar en is mega stevig waardoor we veilig en wel de tv en soundbar konden ophangen. We zijn enorm blij met het resultaat!

Afmetingen van mijn DIY project

230,0 x 240,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.600,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken