Vernieuwde boeiboord garage: twee keer gegrond en afgelakt, door Marc

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marc

Marc

NL

Gemiddeld

2 minuten

DIY Inspiratie: Een strakke, vernieuwde boeiboord voor je garage

Droom jij ook van een frisse uitstraling voor je garage? Bekijk dan dit inspiratieproject waarbij Marc zijn oude boeiboord verving door een nieuw, strak exemplaar. Met precisie op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl, schilder jij het decor van je ideale buitenruimte.

De opbouw van Marc's project

Marc ging aan de slag met het verwijderen van zijn verouderde boeiboord en koos voor een hoogwaardige houtsoort om de look van zijn garage te vernieuwen. Het multiplex Okoumé watervast wit gegrond 18 mm materiaal werd tweemaal in de grondlak gezet en vervolgens afgelakt voor een duurzaam en weerbestendig resultaat.

De kleur en unieke details

De keuze voor fris wit brengt licht en ruimte naar Marc's buitenruimte, terwijl de zwarte accenten aan de onderkant van de muur zorgen voor een stijlvol contrast. De afwerking met tweemaal grondlak en aflak, zorgt voor een gladde, strakke uitstraling die elke garage zou sieren.

Waarom zelf doen?

Zelf jouw boeiboord vervangen heeft verschillende voordelen. Ten eerste heb jij de vrijheid om de maatvoering en het materiaal volledig naar wens te kiezen. Daarnaast bepaal je zelf het budget en werk je met materialen die je aankoopt tegen kosten die jij beheersbaar houdt.

Stijl en afwerking

Marc's keuze voor wit gegrond multiplex is niet alleen praktisch, maar ook stijlvol. De moderne uitstraling past perfect bij de eigentijdse bouwstijl van zijn woning en de keurige afwerking toont de zorg en aandacht die Marc aan dit project heeft besteed.

Voordelen van Multiplex Okoumé Watervast Wit Gegrond 18 mm

Dit houttype is ideaal voor buitentoepassingen. Het is watervast, wat betekent dat het goed tegen diverse weersomstandigheden kan. De witte grondlaag zorgt ervoor dat de aflak beter hecht en een langere levensduur garandeert.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Marc en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 232,76


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken