Populair ontwerp: Hoog tv-meubel met zwart eiken structuur, door Danny

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Danny

Danny

NL

Makkelijk

1 minuut

Ontdek het creatieve proces van Danny terwijl hij een trendy hoog TV-meubel met een prachtige zwart eiken structuur ontwerpt en bouwt. Zijn handleiding begeleidt je stap voor stap om dit moderne meubel zelf te maken. Perfect voor het organiseren van je entertainmentapparatuur en het toevoegen van een eigentijdse touch aan je interieur.

Omschrijving van Danny

Voor in de woonkamer hebben wij een tv-meubel gerealiseerd. In het midden van de tv-meubel hebben wij een 65 inch televisie geplaatst.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Bij het maken van de kast hebben wij rekening gehouden met de hoogte en breedte van de woonkamer. Zoals de naam het al zegt 'tv-meubel'. Wij hebben de tv-meubel letterlijk om de televisie laten bouwen. De televisie was het centrale punt van de kast. De afmetingen van de kast zijn hier ook op gepasseerd De tv-meubel hebben wij recht tegenover de bank geplaats. Dit zodat je rustig televisie kan kijken en je, je nek niet verdraait. Voor ons was gelijkheid erg belangrijk. Wij hadden er daarvoor gekozen om de openingen dezelfde breedte en hoogte te houden.

Afmetingen van mijn DIY project

235 cm hoog, 222 cm breed, 41 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 2.603,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken