Grenen plank voor tv meubel en speelgoedboxen op Ikea Smastad boxen, door Davey

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Davey

Davey

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Davey laat in dit DIY project hoe hij met behulp van Ikea Smastad en eeene grenen timmerpaneel op maat een mooi meubel heeft gemaakt. Door het paneel online op maat te bestellen was dit een eenvoudig zelf uit te voeren project. Lees meer over zijn aanpak en ervaring hieronder.

Omschrijving van Davey

Om de lange wand van de woonkamer optimaal te benutten en de natuurlijke kleuren in de woning te behouden, heb ik gekozen om een grenen plank op maat te laten maken. Door de tussenruimtes is er in de toekomst ook plek om een klein stoeltje te plaatsen en zo een leuk zitje voor de kinderen te creeren. Aan de bovenzijde heb ik nog een stootrand van dezelfde plank laten maken om eventuele schade aan de muur te voorkomen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

2 maal de maximale lengte van een grenen plank (2x3.05) op maat laten zagen en deze bovenop de tv meubel en ikea Smastad boxen geplaatst. De bovenkant heb ik laten afronden om de scherpe randjes er voor de kinderen vanaf te halen. De Smastad kisten staan nog gewoon los en kan ik dus verplaatsen indien nodig om met de tussenruimtes te varieren. Voor nu liggen de planken nog los op de meubelstukken en dit is al vrij stevig. Maar in de toekomst kan ik eventueel via de onderzijde van de ikea meubelen de planken vastzetten met enkele schroeven.

Afmetingen van mijn DIY project

diepte 52,5cm en lengte 305,0 cm. Daarnaast is het rest stuk van de plaat nog 7cm lang over een lengte van 305cm. Dit 2 maal.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Davey en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 192,90


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken