• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klantenservice

Contactgegevens

Verzendmethode en tarieven

Onze verzendtarieven variëren per bestelling. Afhankelijk van de grootte van je bestelling wordt de bijbehorende bezorgmethode geselecteerd. Om de verzendtarieven zo laag mogelijk te houden verzenden wij zoveel mogelijk met pakketten. Bekijk hieronder de tarieven en specificaties.

 

Afhalen

Het voordeligste ben je uit wanneer je jouw pakket op kan halen. Kleine en grote bestellingen altijd gratis ophalen in Veenendaal. Onze zagerij is centraal gelegen vlakbij de A12 en A30. Kleine bestellingen kan je ook bij onze partner ophalen, voor deze service vragen we 2,95 per doos. Lees meer over al onze afhaallocaties.

 

Hout- en plaatmateriaal

Nederland

De website berekent automatisch de verzendkosten. Deze worden over de complete bestelling berekend en worden in de laatste stap voor het bestellen weergegeven. Zit er 1 item tussen welke langer is dan 156,0 cm of is het pakket zwaarder dan ca. 20,0 kg. Dan moeten wij de bestelling met een koeriersdienst leveren. Dit leidt tot hoge verzendkosten. Hoge verzendkosten voorkomen? Lees onze tips hoe deze beperken.

 

Pakketpost - kleine bestelling

1 pakket, vanaf: 9,95 euro
2 of meer, vanaf: 19,95 euro

Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden verzenden wij zoveel mogelijk met pakketten. De pakketten worden netjes verpakt met beschermingsranden om het gevoelige materiaal te beschermen. Let daarbij op de afmetingen van de individuele items, want enkel 1 item kan de bezorgservice beïnvloeden en de verzendkosten verhogen.

Gewicht: tot 20,0 kg pakket
Max. lengte: 156,0 cm
Gordelomvang: 270,0 cm per pakket

Koeriersdienst - grote bestelling

Bestelwaarde tot 500,- euro incl. btw: 54,95 euro
Bestelwaarde tussen 500,- euro en 1.000,- incl. btw: 34,95 euro
Bestelwaarde boven 1.000,- incl. btw: Gratis

Het verzenden van grote en zware houten panelen is lastig. Om de risico's op beschadigingen zo klein mogelijk te houden pakken wij de items voorzichtig in en bezorgen wij deze met een koeriersservice op speciaal geprepareerde karren. We komen met een kleine vrachtwagen en kunnen overal leveren. Om deze service te waarborgen zijn de verzendkosten hiervoor hoger.

Alle bestellingen die niet met pakketpost mee kunnen.
Gewicht: > 20,0 kg per pakket
Lengte: > 156,0 cm
Gordelomvang: > 270,0 cm per pakket

 

België

We leveren ook in België! Hier hanteren we dezelfde verzend-categoriën als Nederland met aangepast tarieven. Lees hier meer over de Belgische bezorgmogelijkheden.

 

 

Maatwerk vakkenkasten

Nederland

Al onze maatwerk vakkenkasten bezorgen we gratis!

 

België

Lees hier meer over de Belgische bezorgmogelijkheden.

 

Afhalen bij jou in de buurt!

Naast dat we het hout tot aan de deur afleveren, kan je jouw bestelling ook gratis afhalen bij onze zagerij in Veenendaal. Daarnaast kan je je bestelling ook al vanaf 2,95 afhalen bij een afhaallocatie bij jou in de buurt! Bekijk al onze afhaallocaties.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de verzendkosten?

Onze verzendtarieven variëren per bestelling. Afhankelijk van de grootte van je bestelling wordt de bijbehorende bezorgmethode geselecteerd. We doen ons best de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. 

Hout en plaatmateriaal
Ons systeem berekent automatisch de verzendkosten over jouw complete bestelling. Deze worden in de laatste stap van het bestelproces weergegeven. Let daarbij op de afmetingen van de individuele items, want één enkel item kan de bezorgmethode beïnvloeden en de verzendkosten verhogen. Zit er een item tussen welke langer is dan 248,0 cm of is het pakket zwaarder dan ca. 20,0 kg? Dan moeten wij de bestelling met een koeriersdienst leveren. Dit resulteert in hogere verzendkosten. 

Verzendtarieven
Pakketpost - kleine bestelling

1 pakket: NL 9,95
2 of meer: NL 19,95 

Gewicht: tot 20,0 kg per pakket
Max lengte: 248,0 cm
Gordelomvang: 270,0 cm per pakket

Koeriersdienst - grote bestelling
Bestelwaarde tot 500,- euro incl. btw: NL 54,95 euro 
Bestelwaarde tussen 500,- euro en 1.000,- incl. btw: NL 34,95 euro

Het verzenden van grote en zware houten panelen is lastig. Om de risico's op beschadigingen zo klein mogelijk te houden pakken wij de items voorzichtig in en bezorgen wij deze met een koeriersservice op speciaal geprepareerde karren. We komen met een kleine vrachtwagen en kunnen overal leveren. Om deze service te waarborgen zijn de verzendkosten hiervoor hoger.

Alle bestellingen die niet met de pakketpost kunnen.

Gewicht: > 20,0 kg per pakket
Lengte: > 248,0 cm
Gordelomvang: > 270,0 cm per pakket

Meubels
Alle meubels in ons assortiment worden gratis bezorgd. 

Levering in België
Lees hier meer.

 

Wil jij verzendkosten besparen? Kies dan voor gratis afhalen bij één van onze afhaallocaties. Kleine en grote bestellingen kunnen altijd gratis afgehaald worden bij onze zagerij in Veenendaal. Onze zagerij is centraal gelegen vlakbij de A12 en A30. Kleine bestellingen kan je ook gratis bij onze partner DESTIL afhalen. Lees meer meer over onze afhaallocaties.

Dien ik voor ontvangst te tekenen?

Bij aflevering wordt altijd om een handtekening gevraagd. Daardoor weten we zeker dat de bestelling bij jou en/of op het juiste adres is afgeleverd.

Kan ik mijn bestelling bij iemand anders laten bezorgen?

Jazeker!

Lopende bestelling: Controleer via ons contactformulier of wijzigen nog mogelijk is. Zo ja, stuur dan zo snel mogelijk je wijziging door.

Nieuwe bestelling: Tijdens het plaatsen van jouw bestelling kun je aangeven op welk adres jouw bestelling bezorgd mag worden.

Mijn adres wordt niet herkend, hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Onze transporteurs bezorgen in heel Nederland en België, behalve op de Waddeneilanden. Is jouw adres nieuw? Dan kan het zijn dat jouw adres nog niet bekend is in ons systeem. Neem in dat geval contact met ons op via het contactformulier. We helpen je graag verder!

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja zeker! Tijdens het plaatsen van jouw bestelling kun je aangeven of je jouw bestelling wilt laten bezorgen of gratis wilt afhalen. Kleine en grote bestellingen kunnen altijd gratis afgehaald worden bij onze zagerij in Veenendaal. Onze zagerij is centraal gelegen vlakbij de A12 en A30. Kleine bestellingen kunnen ook gratis bij onze partner DESTIL afgehaald worden. 

Zie onze afhaallocaties.

Bezorgen jullie overal in Nederland?

Wij leveren helaas niet op de waddeneilanden. Dit is helaas niet mogelijk. Onze transporteurs zijn (nog) niet voldoende ingesteld om levering op de waddeneilanden te realiseren.

Met welke transporteur verzenden jullie?

Afhankelijk van de grootte van je bestelling wordt de bijbehorende transporteur geselecteerd. Benieuwd met welke transporteur je bestelling verzonden kan worden? Bekijk onze pagina met meer informatie over onze Verzendmethode en tarieven.

Pakketpost - via DPD
Kleine bestellingen verzenden wij als pakket met onze transporteur DPD. 

Koeriersdienst - via Van de Hoef Logistiek
Lange items of grote bestellingen verzenden wij per koeriersdienst met onze transporteur Van de Hoef Logistiek.

Koeriersdienst - via AdHoc
Maatwerk meubels verzenden wij met onze transporteur AdHoc. AdHoc is gespecialiseerd in meubeltransport. Afhankelijk van de grootte van de bestelling wordt deze met één of twee bezorgers geleverd. 

Wat gebeurt er met mijn pakket als ik niet thuis ben?

DPD

Indien je niet thuis bent op het moment van bezorging, wordt jouw pakket op een ander tijdstip opnieuw aangeboden of bezorgd bij een afhaalpunt in de buurt. Ons advies is om de track & trace code van je bestelling goed in de gaten te houden, zodat je weet wanneer je jouw bestelling kunt verwachten!

Van de Hoef

Indien je niet thuis bent op het moment van bezorging wordt jouw kar mee teruggenomen. Onze transporteur van de Hoef communiceert de avond van te voren een tijdsslot van maximaal 3 uur met de verwachte levertijd, ook sturen zij een half uurtje van voor het moment van leveren een update over de status. Ons advies is om de track & trace code van je bestelling goed in de gaten te houden, zodat je weet wanneer je jouw bestelling kunt verwachten!

AdHoc

Onze meubels worden op afspraak bezorgd. We zullen het tijdstip vooraf overleggen en je kan ervan uitgaan dat we op dat moment bij je zijn! 

Bekijk alle veelgestelde vragen