TV-meubel van MDF met TOSIZE Furniture, door Ron

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Ron

Ron

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Ron

Wij hebben met behulp van de 3D kasten-configurator van TOSIZE Furniture een tv-meubel samengesteld naar onze wens. Na een wachttijd van circa 5 weken werd het meubel geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering via track and trace. De onderdelen zijn goed verpakt op een pallet met een verhuisdeken tegen beschadigingen. Na het sorteren van de diverse onderdelen, is de montage ook niet moeilijk. De bijgeleverde instructie is duidelijk en het installatiepakket was ook compleet.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb vóór de montage al de gaten in de liggers & staanders gemaakt voor diverse kabel-doorvoeren. Dit is makkelijker te doen dan na de montage, ook omdat ons tv-meubel vrij laag is. Na de montage hebben wij het meubel geverfd in RAL 7037 (stofgrijs, mat) en de deurtjes in RAL 9003 (signaalwit, mat). Deze combinatie van 2 kleuren past goed bij ons interieur. Wij zijn er blij mee dat wij een tv-meubel hebben met precies de gewenste indeling, maat en kleur zoals we bedacht hebben.

Afmetingen van mijn DIY project

49,0 x 221,1 x 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 794,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken