Mooie vakkenkast van TOSIZE Furniture met TV en verlichting, door Bert

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Bert

Bert

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving van Bert

We zochten een kast die we geheel naar wens op maat konden samenstellen om de TV netjes weg te werken, incl. TV/radio kastjes en kabels en daarnaast om ruimte voor wat kunst te creëren. Een op maat kast laten maken bij een meubelbedrijf is kostbaar. OPMAATZAGEN.nl maakt het mogelijk om een kast op maat te bestellen tegen een acceptabele prijs. Ingebouwde spotjes konden (nog) niet worden besteld. Besloten om deze zelf aan te brengen. Mooie uitdaging voor ons.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het ontwerpen ging snel en eenvoudig via de site van OPMAATZAGEN.nl. Gekozen voor 38mm meubelpaneel met zwart eiken decor. Levering op een pallet ging prima. Was goed verpakt. In een weekend aan de slag gegaan. Het in elkaar zetten is vrij eenvoudig. Kan eigenlijk niet mis gaan door de stickers op elke plank. De TV achterwand bij bestelling op 15 cm van de voorkant laten zetten. Extra multiplex plaat aangebracht zoals bijgeleverd voor extra stevigheid. De spotjes hebben we zelf ingebouwd zonder dat er kabels zichtbaar zijn. Kabels aan de achterkant van de kast ingefreesd richting achterkant van het TV gedeelte. Daar via een gat naar het kastje er onder waar trafo zit (en alle TV/radio kastjes). We zijn zeer tevreden met de kast en ervaren service/contact met OPMAATZAGEN.nl!

Afmetingen van mijn DIY project

170,0 cm breed, 248,0 cm hoog, 30,0 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 2.223,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken