Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen?

Betaalmogelijkheden

Er zijn verschillende manieren waarop je bij ons kunt betalen. Hieronder een overzicht van de betaalmethodes die we aanbieden. Zodra we je betaling hebben ontvangen gaan we voor je aan de slag! Bestel snel en eenvoudig Hout en plaatmateriaal op maat!

iDEAL - gratis

Als je betaalt met iDEAL, dan gebruik je internetbankieren via jouw bank. De meeste bekende banken zijn aangesloten bij iDEAL en maken het mogelijk om deze dienst te gebruiken om de betaling te doen. Het is een van de meest gebruikte vormen van betalen op internet.

Creditcard - gratis

Je kunt gebruik maken van een creditcard van MasterCard of VISA. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, wordt je bestelling voorbereid en verstuurd wanneer gereed. Betaal je via creditcard dan heb je alle gegevens nodig die op de kaart vermeld staan: het creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC code. Als je dat hebt ingesteld kan het ook zo zijn dat je een wachtwoord moet invullen. De gegevens van jouw MasterCard of Visa worden veilig verwerkt.

PayPal - 3,4% van het order bedrag

PayPal is een online betaalrekening die is gekoppeld aan je e-mail adres. Je kunt ook je bankgegevens koppelen aan je PayPal-rekening. Geld wat op een PayPal-rekening staat kun je gebruiken voor een online aankoop of storten op je bankrekening.

Apple Pay - gratis

Apple Pay is de mobiele betaaldienst van Apple. Betaal gemakkelijk door je bank te koppelen aan je Apple wallet op je iPhone en betaal binnen enkele klikken.

Bancontact / Mister Cash (België) - gratis

Bancontact is de meest gebruikte vorm van online betalen die je kunt gebruiken als je in België woont.

Vooruitbetaling - gratis

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag overmaakt naar OPMAATZAGEN.nl. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging. Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, beginnen we met het voorbereiden van je order.

Zakelijk op rekening - Gratis

Zakelijke klanten met een goedgekeurd account kunnen kiezen om op rekening te betalen. Kies tijdens het bestellen voor zakelijk betalen op rekening en betaal tot 30 dagen na het plaatsen van de bestelling de factuur. Betalen op rekening bieden wij aan via Mondu. Lees hier meer over de service van Mondu.