Let op! Je browser is verouderd.

Je bezoekt OPMAATZAGEN.nl op een browser die wij niet langer ondersteunen. Wij adviseren de laatste browserversie te downloaden zodat je snel en veilig je bestelling kan plaatsen.

Lees meer over welke browsers wij ondersteunen.
  • Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Betaalmogelijkheden

Er zijn verschillende manieren waarop je bij OPMAATZAGEN.nl kunt betalen. Hieronder een overzicht van zowel de Nederlandse als Belgische betaalmethodes die wij aanbieden.

iDEAL - gratis
Als je betaalt met iDEAL, dan gebruik je internetbankieren via jouw bank. De meeste bekende banken zijn aangesloten bij iDEAL en maken het mogelijk om deze dienst te gebruiken om de betaling te doen. Het is een van de meest gebruikte vormen van betalen op internet.

Creditcard - gratis
Je kunt gebruik maken van een creditcard van MasterCard of VISA. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, wordt je bestelling voorbereid en verstuurd wanneer gereed. Je creditcard wordt pas na levering daadwerkelijk belast. Betaal je via creditcard dan heb je alle gegevens nodig die op de kaart vermeld staan: het creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC code. Als je dat hebt ingesteld kan het ook zo zijn dat je een wachtwoord moet invullen. De gegevens van jouw MasterCard of Visa worden veilig verwerkt.

PayPal - gratis
PayPal is een online betaalrekening die is gekoppeld aan je e-mail adres. Je kunt ook je bankgegevens koppelen aan je PayPal-rekening. Geld wat op een PayPal-rekening staat kun je gebruiken voor een online aankoop of storten op je bankrekening.

Apple Pay - gratis
Apple Pay is de mobiele betaaldienst van Apple. Betaal gemakkelijk door je bank te koppelen aan je Apple wallet op je iPhone en betaal binnen enkele klikken.

Bancontact / Mister Cash (België) - gratis
Bancontact is de vorm van online betalen die je kunt gebruiken als je in België woont. De werkwijze is vergelijkbaar met iDEAL.

Vooruitbetaling - gratis
Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag overmaakt naar OPMAATZAGEN.nl. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging. Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, beginnen we met het voorbereiden van je order.

Vooruitbetaling is mogelijk bij bedragen vanaf € 10.000,-. Ons rekeningnummer is: NL90 KNAB 0255 6014 33 t.n.v. OPMAATZAGEN BV.

Overige
Wij accepteren helaas geen andere betaalmethoden zoals VVV bonnen, op afbetaling of middels acceptgiro.

Dat is ├ęcht handig
  • Gratis tot op de mm nauwkeurig gezaagd
  • Vormen: rechthoeken, driehoeken, cirkels, e.d.
  • Afwerkingen: verstek, afschuinen, ABS band, e.d.
  • Vanaf 3 werkdagen bezorgd, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-