Maak je eigen Inbouw tvkast en onderkast, door Anna

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Anna

Anna

NL

Makkelijk

2 minuten

DIY Inbouw tv-kast en onderkast project

Ontdek hoe Anna een elegant en praktisch middelpunt van haar woonkamer creëerde met een doe-het-zelf inbouw tv-kast en Onderkast. Dit inspiratieproject laat zien hoe je met maatwerk van OPMAATZAGEN.nl iets unieks en persoonlijks kunt realiseren.

De constructie van de tv-kast

Anna’s tv-kast is ingebouwd tegen een prachtige zeegroene muur, wat een strak en modern aanzicht biedt. De opvallende kleur van de muur vormt een mooi contrast met de natuurlijke houten lijst rondom de televisie. De onderkast, met zijn paneeldeuren, sluit naadloos aan op de esthetiek van de ruimte, waarbij de minimalistische handgrepen en de slimme verdeling van het opberggedeelte opvallen.

Kleurgebruik en ontwerp

De kleurkeuze voor de kast draagt bij aan de sfeer van de kamer. De zeegroene verf is zorgvuldig uitgekozen om een gevoel van rust en stijl te geven, wat ideaal is voor een woonkamer waar je na een lange dag wil ontspannen. De natuurlijke houten accenten voegen warmte en tijdloosheid toe aan het design.

Unieke eigenschappen van het meubel

Niet alleen biedt de Inbouw tv-kast esthetische waarde, maar de kast is ook nog eens functioneel. Anna heeft keurig op maat gemaakte compartimenten laten verzorgen door OPMAATZAGEN.nl, waardoor alle apparatuur uit het zicht is, maar toch makkelijk bereikbaar blijft.

Waarom zelf maken?

Het zelf maken van een inbouwkast biedt ongekende voordelen. Je hebt de vrijheid om de maatvoering exact af te stemmen op de beschikbare ruimte en je persoonlijke behoeften. Daarnaast kun je, net als Anna, het budget in de hand houden door te kiezen voor materialen die bij je financiële plaatje passen.

De woonkamer als perfecte setting

Anna’s woonkamer is de uitgelezen plek voor deze DIY inbouw tv-kast en Onderkast. De kleuren en stijl sluiten naadloos aan bij de rest van de inrichting, van de zachte vloer tot de stijlvolle decoratiestukken. De eigenhandig gemaakte kast benut de beschikbare ruimte optimaal en wordt een natuurlijk deel van het interieur.

Voordelen op een rijtje

Door te kiezen voor zelfbouw, heeft Anna niet alleen een meubelstuk afgestemd op haar wensen, maar ook aanzienlijk bespaard. De materiaalkeuze en de afwerking die OPMAATZAGEN.nl heeft geleverd, garanderen een persoonlijke touch en een meubel dat gebouwd is om lang mee te gaan.

De stijl van het project

Deze DIY inbouw tv-kast en Onderkast zijn uitgevoerd in een moderne, minimalistische stijl die niet gebonden is aan tijdelijke trends. Het cleane ontwerp en de rustige kleuren zorgen voor een tijdloze uitstraling die in veel interieurs past.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 479,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken