Vakkenkast met tv in de woonkamer met TOSIZE Furniture, door Daniëlle

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Maarten

Maarten

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Danielle

We hebben onze eigen vakkenkast voor in de woonkamer ontworpen, muurvullend en van vloer tot plafond. We hebben de grootte van de nieuwe televisie opgemeten, en alle vakken daaromheen gepositioneerd. De dichte kastjes aan de onderkant zijn ideaal om snoeren achter te verwerken en om spelletjes/spelcomputer/gieter/kaarsen op te bergen. We hebben gekozen voor onbehandeld MDF, en hebben zelf wit geschilderd. Het schilderen heeft de meeste tijd gekost, maar toen het eenmaal klaar was, was het zeker de moeite waard!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst hebben we in onze woonkamer de maten opgemeten, en dan de plinten er af getrokken en wat centimeters speling gehouden voor bij de muren en plafond. (ongeveer 3 cm aan iedere kant) Vervolgens hebben we op de computer ons ontwerp gemaakt en besteld, in blank MDF. Het werd keurig geleverd, en na het in elkaar zetten hebben we de kast 2 lagen grondverf gegeven (zie op 1 van de foto's) en vervolgens 4 lagen waterhoudende satijnlak om het goed dekkend te krijgen. We hebben RAL 9016 gebruikt, omdat we onze plafonds ook deze kleur hebben gegeven in het hele huis.

Afmetingen van mijn DIY project

572,0 bij 244,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 2.091,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken