Zelfgemaakt tv-meubel van vuren timmerpaneel, door Marijn

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marijn

Marijn

NL

Makkelijk

2 minuten

In dit DIY project laat Marijn zien hoe hij zelf een tv-meubel heeft gemaakt, van op maat gezaagd vuren timmerpaneel. Door gebruik te maken van onze zaagservice kon hij direct aan de slag toen alle panelen op maat werden bezorgd. Het meubel doet tevens dienst als bankje en leeshoekje voor de kinderen. Hoe handig is dat? Lees hieronder hoe Marijn dit project heeft aangepakt.

Omschrijving van Marijn

Het is een meubel voor onder te tv die we ook gebruiken om op te zitten als we veel gasten hebben. In de hoek is met het toevoegen van de drie kussens een lekker hoekje voor de kinderen gemaakt. Het hout van de open haard past er erg mooi bij en maakt het strak af. In de zes rieten mandjes zitten onder andere kleden, apparatuur voor de televisie en het internet en nog wat losse spulletjes.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Na alles opgemeten te hebben, heb ik de verschillende stukken vuren meubepaneel via OPMAATZAGEN.nl besteld. Nadat ze binnen kwamen heb ik alles in elkaar gezet zonder lijm en schroeven om te kijken of alles goed paste. Dat was gelukkig het geval en ik kon aan de slag. Met houtlijm en lijmklemmen heb ik alles verlijmd. Nadat het droog was kon ik het meubel nog bijschuren en vervolgens plaatsen. Het staat vast aan de muur.

Afmetingen van mijn DIY project

300,0 cm breed
50,0 cm diep
37,0 cm hoog

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Marijn en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 233,92


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken