Symmetrisch TV-meubel van MDF zelf zwart geschilderd, door Jaimy

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Jaimy

Jaimy

NL

Makkelijk

3 minuten

Jaimy deelt haar op maat gemaakte DIY-project waarbij ze een symmetrisch TV-meubel van MDF heeft gebouwd en zwart geschilderd. Ze deelt gedetailleerde stappen en handige tips voor het creëren van dit unieke meubelstuk. Met haar aanpak heeft Jaimy een eigentijds TV-meubel gemaakt dat naadloos in haar interieur past. Volg haar stappen en maak ook je eigen gepersonaliseerde meubelstuk met een professionele uitstraling.

Omschrijving van Jaimy

Wij wilden graag een grote kast met daarin onze televisie. Het was voor ons belangrijk dat we genoeg doorloop naar de keuken zouden behouden en dat de kast tot aan het plafond zou komen. Door deze specifieke wensen kwamen we al snel terecht bij OPMAATZAGEN.nl om onze perfecte kast samen te stellen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Allereerst zijn wij op locatie bij OPMAATZAGEN.nl geweest om showmodellen te bekijken en om samen met het vriendelijke personeel een kast samen te stellen middels de configurator. Tijdens dit contact werden wij erg professioneel en behulpzaam geadviseerd over alle mogelijkheden. Vervolgens hebben wij zelf thuis de laatste maten in de configurator ingevoerd en hebben wij de kast besteld.

De kast werd netjes thuis afgeleverd en kwam ook goed beschermd en doordacht verpakt aan. De instructies voor het bouwen van de kast zijn erg simpel gehouden en er is dan ook weinig ruimte om iets foutief te monteren. Alle onderdelen zijn per stuk voorzien van nummers en er zit een duidelijke beschrijving bij zonder al te veel tekst.

Gedurende het project kwam ik er steeds achter dat zo veel mogelijk vanuit de zagerij is voorgewerkt en dat het de klant echt zo makkelijk mogelijk gemaakt wordt. Omdat wij gekozen hebben voor Blank MDF moesten we de kast zelf nog schilderen. Dit werd ook erg makkelijk gemaakt omdat OPMAATZAGEN.nl alle planken op de kopse kanten voorziet van een gelamineerde strip in dezelfde kleur van de plank waardoor je de kanten niet nog zelf dicht hoeft te smeren om de zuigende werking van het MDF tegen te gaan. Ook is het materiaal best licht in gewicht terwijl het wel erg stevig aanvoelt. Precies wat wij zochten voor dit project.

Tijdens het project behield OPMAATZAGEN.nl contact via de e-mail om de voortgang te bespreken en boden ze hulp aan indien nodig. Uiteindelijk hebben wij dit project volledig volgens verwachting kunnen realiseren dankzij het uitgebreide en doordachte voorwerk van OPMAATZAGEN.nl. Wij zullen zeker in de toekomst weer gebruikmaken van OPMAATZAGEN.nl!

Afmetingen van mijn DIY project

258,0 cm hoog 230,0 cm breed 42,0 cm diep

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.442,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken