Wandmeubels pimpen met eiken panelen, door Arie

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Arie

Arie

NL

Heel makkelijk

2 minuten

Omschrijving van Arie

Het is geen groot project, wij hebben veel meubels zwart met eiken. Sinds kort een tv en wandmeubel gevonden wat bij ons paste maar dat was alleen zwart. Deze hebben we passend gemaakt bij de overige meubels door een eiken plaat erbovenop te leggen, op deze manier zijn ze simpel aangepast bij de overige meubels. Alleen hangen de meubels iets van de muur ivm aansluitkabels voor lampen, tv sounbar e.d. De eikenplaten sluiten wel aan op de muur door uitsparingen te maken om de kabels erdoor te kunnen leggen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Zoals gezegd was dit simpel door eikenplaat op de juiste maat te laten zagen en op de wandmeubels te leggen, alleen hangen de meubels iets los van de muur om de kabels er achterdoor te leggen en is er een uitsparing in de plaat gemaakt voor de kabels zodat deze wel op de muur aansluit, als afwerking hebben wij de platen met kleurloze vloeistof van Urban Sofa genaamd Pro Care gebruikt om een natuurlijke uitstraling te behouden. Daar dit simpel was te verwezenlijken is een werkbeschrijving is hier verder niet voor nodig.

Afmetingen van mijn DIY project

1 plaat van 146,5 x 40,3 cm en 1 van 111,3 x 40,0 cm de buiten maten van de wandmeubels en van de muur tot de voorzijde van de meubels.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Arie en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 275,39


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken