• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klantenservice

Contactgegevens

Verpakking

Het verpakken van maatwerk hout en plaatmateriaal is alles behalve standaard. Ons systeem beoordeeld automatisch aan de hand van de afmetingen, het gewicht en de aantallen de bijbehorende verzendmethode. Nadat de gewenste items gekozen zijn en het systeem de juiste verzendmethode heeft beoordeeld, wordt jouw bestelling voorbereid voor levering. 

DPD

Wordt jouw bestelling ingedeeld voor verzending met DPD, dan wordt jouw bestelling als pakket verzonden. Om het hout en plaatmateriaal veilig op locatie aan te laten komen pakken wij elke bestelling zorgvuldig in. Door gebruik te maken van stootranden en een doos welke precies om jouw items heen past beperken we zoveel mogelijk risico. We combineren de items zo dat we met minimale inzet van plastic en karton jouw order veilig kunnen bezorgen. 

Koeriersdienst van de Hoef logistiek

Het is praktisch niet haalbaar om grote en lange items hout en plaatmateriaal per item in te pakken. Deze items versturen we op speciaal geprepareerde karren waarbij we alle items goed vastzetten. Hierbij maken we gebruik van beschermende middelen waar nodig, om het risico op schade tegen te gaan.

Lees hier meer over onze verzendmethodes