Kinderspeelplek en TV meubel in één, door Maarten

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Maarten

Maarten

NL

Gemiddeld

1 minuut

In dit DIY project laat Maarten zien hoe hij creatief aan de slag is gegaan met het ontwerpen en maken van een TV-muebel en speelplek voor zijn kindje in één. Met op maat gezaagd MDF en vuren timmerpaneel ging hij aan de slag. Lees hieronder meer over zijn aanpak.

Omschrijving van Maarten

Een laag meubel voor onder de TV wat tevens dient als opberger voor speelgoed en klein bureautje voor de baby

Hoe ik dit project gemaakt heb

De buitenkant is van 30mm MDF en de verbinding zijn met duvels en houtlijm. Voor de stabiliteit is een achterplaat ingelijmd en geschroefd in de verticale planken die voor de vakverdeling zorgen. De lades zijn van vuren timmerpanelen. Ook deze zijn met duvels en houtlijm in elkaar gezet. Aan de onderzijde zitten bakwieltjes zodat ze in- en uit de vakken kunnen rijden. Achter de linker lade zit wederom met duvels een terugliggende plank voor de playstation en het tvkastje.

Afmetingen van mijn DIY project

H 45,0 cm
B 240,0 cm
D 40,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Maarten en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 355,92


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken