• Gratis op maat gezaagd
  • Vanaf 3 werkdagen, vanaf 9,95 en gratis > 1.000,-

Klant ervaringen

Bij OPMAATZAGEN.nl hechten wij veel waarde aan de mening van onze klanten. We horen graag wat wij goed doen, maar ook wat we beter kunnen doen. Daarom zijn we bij OPMAATZAGEN.nl continu bezig om de ervaringen van onze klanten in beeld te brengen. Zodat we onze webshop steeds beter kunnen maken!

Via Kiyoh verzamelen wij de ervaringen van onze klanten. Lees hieronder wat zij over ons zeggen.

Wij hebben 791 reviews in totaal


Klanten beoordelen ons met een 9.5 / 10
10
"Goede ervaring mee"
Jeroen
Utrecht
20 jan. 2021
10
"Bedankt voor het zeer goed geleverde werk."
Peter
Wijhe
15 jan. 2021
10
"Makkelijk site om te bestellen. Snel en adequaat geleverd. Mooie houten plaat (240x55cm) met afgeronde hoeken. Meer dan tevreden!"
Anne
Oegstgeest
10 jan. 2021
10
"Ik heb opgegeven wat ik wilde hebben en op de millimeter nauwkeurig is het vlot en gied verpakt geleverd. Wat wil een mens nog meer."
Rudy
Heemstede
9 jan. 2021
10
"Alle maten kloppen exact en alle randen zijn schoon (dwz geen rafels, geen splinters, en geen sporen van de zaag). Uitstekend verpakt en als kers op de taart, elke plank apart voorzien van een sticker ( die er ook nog eens makkelijk af gaat) met de maten."
C
Stouthamer
5 jan. 2021
8
"Schappen op maat voor de kast in de berging."
Jan
Twello
1 jan. 2021
10
"Uitstekend"
Jh Veldman
HEERHUGOWAARD
30 dec. 2020
10
"Uitmuntend Het begint met een erg overzichtelijk aanbod en als je vervolgens een keuze gemaakt hebt een schitterende wijze van bestellen via ingetekende sjablonen. Levering erg vriendelijk Nogmaals; een voorbeeld voor velen!"
Jan
Alkmaar
30 dec. 2020
10
"De hele bestelling werd, ondanks de drukte voor de feestdagen, keurig op tijd geleverd. Zaagwerk tot op de millimeter goed en keurig uitgevoerd. Prima materiaal gebruikt dat in een op maat gemaakte verpakking, als was het een Ikea bouwpakket, toegestuurd werd."
Bert
Gieten
23 dec. 2020
10
"Geen groot project, maar zeker een projectje waar het belangrijk is, dat de bestelde plaat hout goed op maat is, haaks en niet krom is. In verband met onze keukenrenovatie wilden we zelf graag een mooie bovenplaat voor een nieuwe keukenkast, die doorloopt in een plank. We kozen voor een rustiek eiken plank. We hebben de plank zelf in de olie gezet. De hoek hebben we er zelf uitgezaagd, wat goed ging met de decoupeerzaag met een fijn tandig zaagje. Schuren was bijna niet nodig. Van de hoek, die we eruit gezaagd hebben, maakten we een wandplankje met drie etages voor wat spulletjes, die we nog ergens kwijt moesten. Staat nog leuk ook. Blij met de kwaliteit, de nette bezorging en de duidelijke website! De volgende keer bestellen we zeker weer bij jullie!"
Ilse
Avenhorn
13 dec. 2020

Enthousiast?

Bekijk ons assortiment:

Hout en plaatmateriaal MDF, Multiplex, OSB, etc.
Hout Steigerhout, Balken en latten
Klusbenodigdheden Schroeven, spijkers, lijm
Meubelcollectie Meubels met karakter
Maatwerk meubels Ontwerp je eigen kast!