Tv en pianowand met TOSIZE Furniture, door Feline

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Feline

Feline

NL

Gemiddeld

2 minuten

Feline had een uitdaging waarvoor ze bij standaard meubelzaken geen goed ontwerp kon vinden. Door voor TOSIZE Furniture te kiezen, heeft ze twee kasten helemaal naar wens zelf ontworpen. Het monteren was veel gemakkelijker dan gedacht en het resultaat mag er zijn! Lees hieronder hoe Feline dit project heeft aangepakt.

Omschrijving van Feline

Wij waren al een tijd op zoek naar een mooie wand vullende kast waarin we de tv en piano konden integreren. Alle standaard producten bij winkels of online voldeden niet aan onze eisen. Toen op de site van OPMAATZAGEN.nl. Hier zagen wij enkele voorbeelden en zagen we dat je alles op maat kan laten maken. Via OPMAATZAGEN.nl konden we dus onze droomkast zelf samenstellen. Ideaal! Ik heb gekozen voor twee kasten, zo past de piano precies tussen de kasten in. Door de achterwand mee te schilderen in dezelfde kleur vormt het een geheel.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Omdat het ontwerp twee kasten bevat, begon dit project met sorteren van de planken. Dit was goed aangegeven door middel van blauwe stickers voor de ene kast en rode stickers voor de andere kast. Vervolgens heb ik alles geschuurd en schoongemaakt. Het in elkaar zetten van de kast was erg makkelijk en overzichtelijk met de meegeleverde beschrijvingen. Het monteren kan eigenlijk niet fout gaan doordat de voorgeboorde gaten op een uniek patroon zitten. Daarna begon de grootste klus, het schilderen. Wij kozen voor de kleur Brinjal 222 van Farrow and Ball. Ook de wand namen wij mee in deze kleur zodat het een geheel werd. Als laatst hebben we nog een twee gaatjes geboord voor de verlichting. Een klein lampje in het linker vak en een gaatje voor de hanglamp boven de piano.

Afmetingen van mijn DIY project

Smalle kast: 268,0 x 43,0 x 40,0 cm Grote kast: 268,0 x 160,0 x 40,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.988,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle meubels bekijken