Een zelfontworpen TV wandkast van te schilderen MDF, door Laura & Marijn

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Laura

Laura

NL

Makkelijk

2 minuten

Laura deelt in dit DIY project haar ervaring met het zelf ontwerpen, monteren en schilderen van een grote televisiekast op maat. Ze heeft gekozen voor een TOSIZE furniture kast in zelf te schilderen MDF.

Omschrijving van Laura

We wilden graag een televisiekast, waarin we onze Frame televisie konden ophangen (als een schilderij). Ook zorgden we voor veel opbergruimte, omdat we net een kindje hebben en plaats in de kast voor mooie spulletjes. We konden nergens de ideale kast vinden die aan al deze voorwaarden voldeed en in de juiste kleur was (voor een fijne prijs). We zijn zelf niet super handig, maar na navragen bij een vriendin die hier ook een kast had gekocht, durfden we het er wel op te wagen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Eerst via de we site een mooi ontwerp gemaakt. Heel wat geschoven en uitgeprobeerd online en vervolgens hebben we via de e-mail en telefonisch laagdrempelig contact gehad. Vooral de adviezen voor het televisievak (hoe diep, hoe de kabels weg te werken) hebben ons erg goed geholpen! Toen de kast als bouwpakket werd geleverd hebben we deze met 2 man in een middag in elkaar gezet. Echt heel goed te doen met de duidelijke instructies die erbij zaten! Het schilderen (gronden en aflakken) was veruit het meeste werk. Het afhangen en stellen van de deurtjes was een fluitje van een cent (met als tip dat de kast precies waterpas moet staan vooraf). We zijn ontzettend blij met het resultaat!

Afmetingen van mijn DIY project

Lengte: 260,0 cm
Hoogte: 250,0 cm
Diepte: 45,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 2.083,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken