Bestellen

Advies en hulp bij het bestellen

Bestel alles tot op de millimeter nauwkeurig voor jouw project. Vind je het moeilijk om het juiste materiaal te kiezen? Lees hier hoe we je kunnen helpen bij jouw zoektocht.
Lees meer

Offerte aanvragen

Heb jij een grote klus? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan. Lees hier alles over het aanvragen van een offerte!
Lees meer

Bestelling plaatsen

Plaats je bestelling heel eenvoudig online en geef precies aan wat jij nodig hebt, wij doen de rest! Lees hier alles over het plaatsen van een bestelling.
Lees meer

Bestelling status

Benieuwd naar de status van jouw bestelling? We houden je zo goed mogelijk op de hoogte. Klik hier om meer te lezen over dit onderwerp.
Lees meer

Bestelling wijzigen

Wil je een wijziging aanbrengen in jouw bestelling? Dat kan op diverse manieren. Lees meer over de mogelijkheden.
Lees meer

Bestelling annuleren

Is er iets fout gegaan en wil jij je bestelling annuleren? Lees hier meer over de mogelijkheden.
Lees meer

Eigen kenmerk

Zorg voor overzicht tijdens het klussen door jouw individuele platen te labelen. Klik hier om verder te lezen over het toevoegen van een eigen kenmerk.
Lees meer

Zakelijke klanten

Ben je een bedrijf en op zoek naar (tijdelijke) productiecapaciteit (zagen, frezen, kantverlijmen, spuitwerk en evt. montage op locatie)? Stuur ons je volledig omschreven aanvraag; van materiaal en aantallen tot aan bezorg-of montagedatum. Wij maken supersnel een voorstel op maat.
Lees meer