Vakkenkast op maat met ruimte voor de tv van TOSIZE Furniture, door Romy

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Romy

Romy

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Romy

Wij kochten deze op maat gezaagde kast, omdat we een kast wilde hebben die precies binnen bepaalde maten zou passen! En dat kon met OPMAATZAGEN.nl. We hebben de kast zo ontworpen dat onze tv erin zou passen (en eventueel opgehangen kan worden), de kast besteld en met behulp van vaderlief de kast in elkaar gezet. Appeltje eitje!! Ook als je niet handig bent met klussen moet het lukken. Eenmaal de kast in elkaar hebben we met een mdf grondverf de kast geverft, en daarna 2x afgelakt in de kleur 'zandsteenbruin' van Flexa. Het afmonteren van de deurtjes en het kliksysteem heb ik zonder hulp gedaan! Allemaal super te doen. En dan het leukste was toch echt het inrichten. En kijk hoe prachtig het resultaat is geworden.

 

Bekijk het resultaat ook op Instagram via @opmaatzagen.nl en @romy.derooij

Afmetingen van mijn DIY project

263,0 x 215,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.305,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken