DIY tuinbank renovatie en tuindeur upgrade, door Piet

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Piet

Piet

NL

Gemiddeld

2 minuten

Maak je tuin compleet met zelfgemaakte verbeteringen

Droom jij ook van een heerlijke buitenplek waar je optimaal kunt genieten van elke zonnestraal? Piet toont ons hoe hij met een beetje creativiteit en handigheid zijn tuin transformeert met zelfgemaakte toevoegingen die zowel functioneel als stijlvol zijn.

De transformatie van een oude tuinbank

Piet is aan de slag gegaan met het opknappen van een verweerde tuinbank. Waar het houten meubel eerder tekenen van verval toonde, zie je nu een stevige en vernieuwde zitplaats. Dit DIY-project laat zien hoe je met multiplex Okoumé panelen van OPMAATZAGEN.nl een zitoppervlakte van de bank geheel kunt vervangen. De warme houtkleur geeft de bank een frisse uitstraling, waardoor deze wederom in een groene oase schittert.

Van versleten tuindeur naar strakke entree

Niet alleen heeft Piet de tuinbank nieuw leven ingeblazen, ook de tuindeur is aangepakt. Een verrotte tuindeur is vervangen door een nieuw, stevig exemplaar van Okoumé multiplex, dat vochtbestendig is en dus perfect voor buiten gebruik. Met een strak design en een soepele sluiting biedt de deur nu privacy en veiligheid.

Een harmonieuze stijl en afwerking

De uniforme stijl van de bank en de deur creëren een samenhangend geheel in de tuin. De lichte kleur van het Okoumé multiplex past perfect bij de groene tinten van het buitenleven en biedt een rustige en uitnodigende sfeer.

Waarom zelf maken zo voordelig is

Door te kiezen voor een doe-het-zelf project zoals dat van Piet, heb je de vrijheid om de maatvoering en het materiaal volledig aan te passen aan je wensen. Het op maat bestellen van paneelstukken bij OPMAATZAGEN.nl zorgt ervoor dat je geen materiaal verspilt en dat je binnen budget blijft, terwijl je een duurzaam product maakt.

De voordelen van Multiplex Okoumé Watervast

Okoumé Multiplex is een uitstekende keuze voor buitenprojecten. Deze houtsoort is extreem vochtbestendig en door zijn dikte van 12 mm biedt het een stevige basis voor zowel tuinmeubelen als buitendeuren. De gladde afwerking maakt het makkelijk te behandelen en te schilderen, en de houtstructuur geeft direct een natuurlijke look.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Piet en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 107,36


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken