Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen?

Beschikbare afwerkingen

Bekijk hieronder alle afwerkingen die mogelijk zijn. In de plaatmateriaal configurator zitten specifiek per materiaal alle mogelijke opties verwerkt. Komt de gewenste vorm of afwerking niet naar voren in de configurator? Dan kunnen we dit ook niet produceren. Op populaire MDF maten en dikte is het mogelijk om verstek te bestellen. Ook kan een aantal plaatmaterialen afgewerkt worden met ABS- of grondeerband.

Kantenband Kantenband

ABS band is een kunststof laag van 1 of 2 mm dik waarmee je de kopse kanten van plaatmateriaal netjes afwerkt. Deze laag hoeft niet meer behandeld te worden.

Afronden Afronden

Om scherpe randen te voorkomen is het mogelijk om de randen van de plaat of plank door ons te laten afronden. Kies eenvoudig welke zijde je afgerond wilt hebben en met welke radius. Zo zorg je voor een mooie afwerking.

Meer informatie

Afschuinen Afschuinen

Voor een strakke, moderne afwerking kun je er ook kiezen om de randen te laten afschuinen. Je kunt zelf de diepte van het afschuinen en de kanten waar het op aangebracht wordt kiezen. Afgeschuinde kanten zorgen voor minder scherpe randen en een strakker, afgewerkt aangezicht.

Meer informatie

Verstek Verstek

Verstek zagen zorgt voor mooiere, verborgen verbindingen. Bij verstek zagen wordt een haakse verbindingshoek netjes in tweeën verdeeld. Geen haaks op elkaar geplaatste platen, maar mooie en strakke hoeken. Waar bouwmarkten alleen “rechttoe-rechtaan” zagen, kunnen wij deze strak in verstek zagen.

Om strakke verstekhoeken te garanderen, zagen wij enkel bepaalde diktes van MDF in verstek. Filter op verstek via de categoriepagina om te ontdekken welke diktes we in verstek zagen.

Meer informatie

Hoe bestel je een afwerking?

Benieuwd hoe je een afwerking toevoegt aan het plaatmateriaal? Bekijk hieronder de video: