Beschikbare afwerkingen

Laat ons je materiaal afwerken met bijvoorbeeld een verstekrand, ronding of een afgeschuinde kant. Hierdoor kun je naadloze verbindingen maken, je hoeken verdiepen of aandikken. Zo creëer je in een handomdraai een tafelblad of vensterbank die massief oogt en strak is afgewerkt. Gegarandeerd een schitterend eindresultaat wat lastig niet zelf te realiseren is!

Ben je benieuwd naar alle afwerkingen die wij kunnen realiseren? Bekijk hieronder alle afwerkingen die mogelijk zijn. Vragen over afwerkingen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

ABS band ABS band

ABS band is een kunststof laag van 1 of 2 mm dik waarmee je de kopse kanten van plaatmateriaal netjes afwerkt. Deze laag hoeft niet meer behandeld te worden.

Afronden Afronden

Om scherpe randen te voorkomen is het mogelijk om de randen van de plaat of plank door ons te laten afronden. Kies eenvoudig welke zijde je afgerond wilt hebben en met welke radius. Zo zorg je voor een mooie afwerking.

Meer informatie

Afschuinen Afschuinen

Voor een strakke, moderne afwerking kun je er ook kiezen om de randen te laten afschuinen. Je kunt zelf de diepte van het afschuinen en de kanten waar het op aangebracht wordt kiezen. Afgeschuinde kanten zorgen voor minder scherpe randen en een strakker, afgewerkt aangezicht.

Meer informatie

Verstek Verstek

Verstek zagen zorgt voor mooiere, verborgen verbindingen. Bij verstek zagen wordt een haakse verbindingshoek netjes in tweeën verdeeld. Geen haaks op elkaar geplaatste platen, maar mooie en strakke hoeken. Waar bouwmarkten alleen “rechttoe-rechtaan” zagen, kunnen wij deze strak in verstek zagen.

Om strakke verstekhoeken te garanderen, zagen wij enkel bepaalde diktes van MDF in verstek. Filter op verstek via de categoriepagina om te ontdekken welke diktes we in verstek zagen.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden op een rij