Bestelling met BTW

Wil jij als ondernemer voorkomen dat je BTW moet betalen? Dat snappen we. Lees hier hoe we je kunnen helpen!

Om te voorkomen dat je BTW moet betalen, voer je voor het afronden van je betaling je BTW nummer in. Deze wordt direct gevalideerd waardoor het BTW bedrag in mindering wordt gebracht op je bestelling. 

Wordt jouw BTW nummer niet herkend? Lees hieronder wat je kunt doen!

Start direct met bestellen

Veelgestelde vragen

Voor Nederlandse ondernemers:

  1. Controleer of je geen typefout hebt gemaakt, waardoor ons betaalsysteem jouw BTW nummer niet herkend.

  2. Is dat niet het geval? Dan gaat er wellicht iets fout tijdens de validatie. Wanneer ons betaalsysteem jouw BTW nummer niet herkend, kunnen we op dat moment helaas geen BTW vrije levering realiseren.

  3. Probeer het ook eens in een andere browser.

Voor Belgische ondernemers:

Op dit moment is het niet mogelijk om een 0% factuur te genereren voor Belgische ondernemers via onze website OPMAATZAGEN.nl. Graag vragen we je bestelling via TOSIZE.be te plaatsen. Deze website werkt exact hetzelfde als OPMAATZAGEN.nl, echter heeft deze website een aantal voordelen voor Belgische klanten. Zo kan je bijvoorbeeld tijdens het afrekenen kan je via TOSIZE.be een geldig Btw-nummer opgeven, nadat je Btw-nummer gecontroleerd is, krijg je automatisch een 0% Btw-factuur opmaakt. 

Lukt het na bovenstaande punten nog steeds niet? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Dan kijken we samen naar een oplossing!