Meubels op maat

Speciaal voor alle klussers die het een uitdaging vinden een vakkenkast helemaal zelf samen te stellen hebben wij TOSIZE Furniture ontwikkeld. Een methode zodat jij eenvoudig jouw maatwerk vakkenkast helemaal zelf kan samenstellen zonder enige technische kennis. Hieronder staan verschillende voorbeelden van modellen die je met onze maatwerk vakkenkast configurator eenvoudig zelf kunt samenstellen. Alle meubels worden geleverd als handig bouwpakket met duidelijke instructies, aangepast aan de kast die jij configureert!

Makkelijker dan een IKEA kast!

Het compliment waar we het meest trots op zijn en die we veel terughoren is: Het is makkelijker dan een IKEA meubel! En dat met een levertijd van 4-6 weken. Naast het assortiment hieronder hebben ook nog vele anderen trots de foto's gedeeld van hun project. Bekijk ze hier allemaal.

Thuiswinkel Waarborg

Jouw maatwerk TOSIZE Furniture vakkenkast

Wat leuk dat je van plan bent zelf een kast te gaan maken! Met onze unieke configurator ontwerp je in no-time je eigen professionele vakkenkast op maat. Wij produceren deze in onze eigen fabriek en je ontvangt je kast op maat compleet inclusief installatiepakket binnen enkele weken thuis.