Thuiswinkel Waarborg

Spelletjeskast en TV-meubel op maat, door Marijke

Spelletjeskast en TV-meubel op maat, door Marijke
Spelletjeskast en TV-meubel op maat, door Marijke
Spelletjeskast en TV-meubel op maat, door Marijke
Spelletjeskast en TV-meubel op maat, door Marijke

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Omschrijving

Als kers op de taart wilden we een grote spelletjeskast in onze nieuwe woning. Meer dan 100 spelletjes moesten erin passen! We wilden graag een eigen ontwerp, zodat de kast precies naar onze smaak zou zijn. En dus kwamen we bij OPMAATZAGEN.nl! Aangezien we ook nog een TV-meubel zochten die verrijdbaar was, hebben we dit meteen gecombineerd. Nu zijn we heel blij met deze mooie set meubels!

Grote spelletjeskast en Tv-meubel op wielen

Waar te beginnen? Eerst maar inspiratie opdoen. Daar hielp pinterest en de inspiratie van opmaatzagen goed bij. Maar ja, wij zijn geen ontwerpers, dus hoe pak je zoiets aan? Ivonne kon daar goed bij helpen. Na langs te zijn geweest in de zagerij en we samen een eerste schets hadden gemaakt, hebben mijn vriend en ik deze afgemaakt thuis. Nog een aantal laatste checks op details en daarna hebben we de meubels besteld!

Het in elkaar zetten verliep vlot. We moesten wel eventjes afwijken van de bijgevoegde handleiding, omdat onze kast nogal groot was. Maar het is gelukt :). We zijn heel blij met het resultaat! Het is alsof de kast er altijd al heeft gestaan, zo goed past hij bij de rest van ons interieur. Ook met de TV-meubel zijn we heel blij! Thuissporten is nu heel handig doordat hij verrijdbaar is!

Kast en Tv-meubel op maat

De kast is 280,0 cm lang, 247,0 cm hoog en 50,0 cm diep. De TV-meubel is 120,0 cm breed, 60,0 cm hoog en 40,0 cm diep.

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

We zijn heel tevreden met OPMAATZAGEN.nl! We wilden graag een kast die precies naar onze wensen was en dat vonden we niet kant en klaar. Meubelmakers kosten heel veel geld, dus OPMAATZAGEN.nl zat er mooi tussenin! De service is top en het meedenken erg fijn. De meubels thuis in elkaar zetten was goed te doen en we zijn heel blij met het eindresultaat! Dat de kast uniek is en helemaal zelf ontworpen maakt hem natuurlijk extra bijzonder :).

Geen resultaten gevonden