Kast voor hal; opbergruimte en wegwerken kattenbakken, door Joris

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Joris

Joris

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Joris

Ik heb een opslagkast gemaakt voor de entree, met verborgen kattenbak aan de onderkant en ruimte voor jassen en veel opslag. Ik had eerste een rommelige open kast. Door de aanwezigheid van de telefoon en de radiator aan de muur was het moeilijk om een goed passende kast te vinden. Ook wilde ik de kattenbakken verbergen. De katten zijn heel blij met hun nieuwe kattenbak, en ik ben ook zeer tevreden over de veel extra bergingsruimte.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb de afmetingen van de gang opgemeten. Daarna heb ik een 3D model getekend waarin de kattenbak in passen. Daarvandaan heb ik de afmetingen van de nodige platen gemeten, en besteld op OPMAATZAGEN.nl. Als de platen aangekomen zijn heb ik ze aan elkaar vast gemaakt met schroeven volgens 3D model. Ik heb daarna het MDF gelakt met een doorzichtige lak, en de randen van het MDF heb ik geverfd met een gele kleur.

Afmetingen van mijn DIY project

De kast is 260,0 cm hoog en 60,0 cm breed.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Joris en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 532,85


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken