Spelletjeskast en TV-meubel op maat, door Marijke

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Marijke

Marijke

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving

Als kers op de taart wilden we een grote spelletjeskast in onze nieuwe woning. Meer dan 100 spelletjes moesten erin passen! We wilden graag een eigen ontwerp, zodat de kast precies naar onze smaak zou zijn. En dus kwamen we bij OPMAATZAGEN.nl! Aangezien we ook nog een TV-meubel zochten die verrijdbaar was, hebben we dit meteen gecombineerd. Nu zijn we heel blij met deze mooie set meubels!

Grote spelletjeskast en Tv-meubel op wielen

Waar te beginnen? Eerst maar inspiratie opdoen. Daar hielp pinterest en de inspiratie van opmaatzagen goed bij. Maar ja, wij zijn geen ontwerpers, dus hoe pak je zoiets aan? Ivonne kon daar goed bij helpen. Na langs te zijn geweest in de zagerij en we samen een eerste schets hadden gemaakt, hebben mijn vriend en ik deze afgemaakt thuis. Nog een aantal laatste checks op details en daarna hebben we de meubels besteld!

Het in elkaar zetten verliep vlot. We moesten wel eventjes afwijken van de bijgevoegde handleiding, omdat onze kast nogal groot was. Maar het is gelukt :). We zijn heel blij met het resultaat! Het is alsof de kast er altijd al heeft gestaan, zo goed past hij bij de rest van ons interieur. Ook met de TV-meubel zijn we heel blij! Thuissporten is nu heel handig doordat hij verrijdbaar is!

Kast en Tv-meubel op maat

De kast is 280,0 cm lang, 247,0 cm hoog en 50,0 cm diep. De TV-meubel is 120,0 cm breed, 60,0 cm hoog en 40,0 cm diep.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken