Bedlade van MDF, door Jeroen

11 april 2019
1 minuut
bedlade-MDF-jeroen-OPMAATZAGEN.nl

Jeroen maakte van MDF Lakdraag deze lade voor onder een bed. Het is niet de eerste keer dat hij materiaal bestelt bij OPMAATZAGEN.nl.

Ga direct naar:

Jeroen over OPMAATZAGEN.nl

“Dit is het prachtige resultaat geworden van de lade voor onder een bed. Alweer prachtig op maat gezaagd, door jullie bedrijf. Heel veel dank. Zojuist heb ik de volgende order weer geplaatst.”

MDF Lakdraag

Voor het maken van de lade gebruikte Jeroen MDF Lakdraag. Waarom? MDF lakdraag is aan beide zijden voorzien van een lakdragende folie die het gronden van het materiaal overbodig maakt. Door de folie is de zuigende werking van het materiaal sterk verminderd. De folie zit aan beide kanten, zodat het risico van kromtrekken van het materiaal er nauwelijks meer is. Het is dus zeer geschikt voor het maken van onder andere meubels voor binnen die je wilt aflakken. MDF is één van de meest populaire soorten plaatmateriaal. Dat komt doordat het zeer makkelijk te verwerken én ook nog eens betaalbaar is. MDF is te gebruiken voor verschillende projecten binnenshuis, zoals deuren, ombouwen, planken, kasten en andere meubels zoals deze lade.

Aan de slag met MDF Lakdraag? Bestel het materiaal hier!