Zelfgemaakte houten bakken op maat van MDF, door Jan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jan

Jan

NL

Heel makkelijk

1 minuut

In dit DIY project laat Jan zien hoe hij zelf houten bakken van MDF heeft gemaakt. Door het zaagwerk op maat online te bestellen kon hij direct starten met zijn project. Lees meer over zijn ervaring hieronder.

Omschrijving van Jan

Ik heb een aantal houten bakken gemaakt door de randen te lijmen. De elementen kwamen al mooi voorgelijmd en pasten precies. Door middel van gewichten deze op hun plek gehouden. We gaan deze als verdeelbakken gebruiken.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb deze houten bakken met zorg samengesteld door de randen van de elementen stevig aan elkaar te lijmen. Gelukkig waren de delen al mooi voorgelijmd, wat resulteerde in een perfecte pasvorm. Om ervoor te zorgen dat alles stevig op zijn plaats bleef zitten, heb ik gebruikgemaakt van gewichten. Deze bakken worden binnenkort ingezet als handige verdeelbakken voor ons project. Met precisie en aandacht voor detail heb ik deze taak volbracht, en ik ben blij met het eindresultaat. Deze bakken zullen ongetwijfeld van grote waarde zijn voor de organisatie en zullen ons helpen bij het efficiënt verdelen van materialen of items.

Afmetingen van mijn DIY project

140,0 x 40,0 x 5,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 121,69


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken