Garage werkbank en kast op maat, door Maarten

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Maarten

Maarten

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

Werkruimte transformatie

Zeg vaarwel tegen rommel in je garage met dit inspiratieproject gerealiseerd door Maarten! Een praktische werkbank en ruime kast bieden de perfecte oplossing om je gereedschap en tuinartikelen overzichtelijk op te bergen. Lees verder en ontdek hoe je met dit doe-het-zelf project zelf je garage kunt transformeren.

Van chaos naar orde

De transformatie begint bij het opruimen van de ruimte. Een volle garage met rondzwervend gereedschap maakt plaats voor een gestroomlijnd geheel. Maarten heeft ervoor gezorgd dat de werkbank en kast naadloos in de garage geïntegreerd zijn, waarbij elke centimeter efficiënt benut wordt. Het resultaat? Een garage waar alles een logische plek heeft.

Maatwerk met oog voor detail

Nauwkeurigheid staat centraal bij dit project. Het hout is op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl, waardoor de werkbank en kast precies in de beschikbare ruimte passen. Er is gekozen voor Multiplex Berken Wit van 18 mm dikte, wat de garage een frisse en moderne uitstraling geeft. De werkbank heeft een robuuste top, terwijl de kast is uitgerust met soepel lopende deuren.

De voordelen van zelfbouw

Dankzij de flexibiliteit in maatvoering en vrijheid in materiaalkeuze, heeft Maarten de werkbank en kast volledig naar eigen inzicht kunnen ontwerpen en vervaardigen. Voor een relatief laag budget heeft hij een hoogwaardige en op maat gemaakte oplossing weten te creëren. Dit DIY-project is een bron van inspiratie en toont aan dat zelf maken een waardevolle investering is.

Stijlvol en functioneel design

Minimalistische uitstraling

Het project van Maarten kenmerkt zich door een minimalistische en strakke stijl. De werkbank en kast vormen een harmonieuze eenheid dankzij het subtiele kleurgebruik en de van binnen naar buiten doorlopende lijnen die de werkbank een grotere dimensie geven. De keuze voor eenvoudige handgrepen en onzichtbare scharnieren versterkt de cleane look.

Het houtwerk onder de loep

Het gekozen Multiplex Berken Wit 18 mm is niet alleen qua uiterlijk een topkeuze. Dit type hout is uiterst duurzaam en biedt een gladde afwerking, wat het eenvoudig te reinigen maakt - een ideale eigenschap voor een garage. Bovendien past de lichte kleur perfect in een ruimte waar licht en helderheid belangrijk zijn voor kluswerkzaamheden.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Maarten en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 290,94


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken