Montessori speelkast met piano lade, door Maikel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Maikel

Maikel

NL

Makkelijk

1 minuut

Maikel deelt op deze pagina hoe hij zijn Montessori speelkast met piano heeft gemaakt. Hij geeft handige stappen en tips voor dit educatieve project. Met zijn DIY-aanpak heeft Maikel een stimulerende speelkast gecreëerd die kinderen helpt hun creativiteit en muzikaliteit te ontwikkelen. Volg zijn stappen en maak je eigen Montessori speelkast met piano voor een speelse en leerzame ervaring.

Omschrijving van Maikel

Deze kast hebben we gemaakt vanuit de Montessori gedachte; niet te veel speelgoed en ruimte om af te wisselen. Daarnaast wilden we de piano weer een plekje in de huiskamer geven.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Van te voren hebben we een indeling gemaakt van vakken met speelgoed en rekening gehouden met de juiste hoogte voor de piano als je er bij zit. Vervolgens hebben we de planken door 'opmaatzagen.nl' in de juiste afmetingen laten bezorgen en konden we aan de slag. Tricky was nog het maken van de lade. Daarbij hebben we gebruik gemaakt van heavy duty lade rails waar we een plank als lade op gemonteerd hebben. Achteraf alleen nog even beitsen in de gewenste kleur!

Afmetingen van mijn DIY project

143,0 x 78,0 x 35,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Maikel en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 283,71


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken