Zelfgemaakte uilenkasten met Multiplex Okoumé Watervast, door P.

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

P.

P.

NL

Gemiddeld

2 minuten

Omschrijving van P.

Elk jaar maken wij met de buren van onze buurtvereniging iets voor onze omgeving. Vorig jaar waren het vogelkastjes en dit jaar uilenkasten. Het leek ons handig om hiervoor op maat gezaagd plaatmateriaal te bestellen bij OPMAATZAGEN.nl. Dat was een schot in de roos en scheelde ons veel werk. Het plaatmateriaal werd keurig op maat en goed verpakt naar ons toe gezonden en we hoefden ons alleen maar te concentreren op het in elkaar zetten van de mooie kasten. We konden de geleverde platen ook laten voorzien van stickers met daarop de namen van de onderdelen. Dat scheelde veel uitzoekwerk tijdens het maken van de kasten.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Onze locale vogelwerkgroep heeft ons tips en bouwvoorbeelden gegeven en daarnaast hebben we ook voldoende inspiratie gekregen van de vele voorbeelden van het internet. Om een uilenkast te bouwen voor jouw buurt is het verstandig om met je eigen locale vogelwerkgroep in gesprek te gaan, want zij kunnen je precies vertellen welke type kast voor jouw omgeving het meest geschikt is. Dit hangt natuurlijk ook af van de uilen soort die in jouw buurt actief is.

Afmetingen van mijn DIY project

De maten van de kasten zijn ca. 80,0 x 50,0 x 50,0 cm voor de kerkuil kast en 80,0 x 27,0 x 27,0 voor de steenuil kast.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van P. en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 280,64


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken