Opbergkast voor glas voorzien van extra schappen, door Trees

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Trees

Trees

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Trees

Extra plankjes in glaskast. De (bestaande) glaskast had meer schappen nodig. Door plankjes op maat te laten zagen kon ik ze eenvoudig ertussen plaatsen en hoefde ze alleen maar vast te schroeven. Het formaat was niet alledaags. Door de plankjes op maat te laten zagen had ik er verder geen omkijken naar en wist ik dat het precies de goede formaat zou krijgen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Bij de bestelling werd er automatisch berekend hoeveel er uit een grote plank gezaagd kon worden. De restplankjes zijn erbij geleverd. Mogelijk dat ik daar nog iets van kan maken. De plankjes werden mooi aangeleverd in 2 dozen. De communicatie over de levering was uitstekend. Steeds werd ik op de hoogte gehouden wanneer de bezorging plaats zou vinden, tot op vrijwel de minuut! Geweldig! Super blij.

Afmetingen van mijn DIY project

48,0 x 47,5cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Trees en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 87,03


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken