Maarliefst 3 TOSIZE Furniture kasten in zwart eiken meubelpaneel en maar 5 uur werk, door Heske

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Heske

Heske

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Heske

3 zwarte kasten om alle zolder spullen op te bergen. Zwarte spaanplaat kast van 28mm dikte, 2 met dubbele deuren en 1 met enkele deuren wat de kast een strakke uitstraling geeft. We hebben gekozen voor de diepste maat zodat we alle zolder spullen makkelijk kunnen opbergen. Doordat nu alles is kasten zit blijft de zolder ruimtelijk. Meet van te voren alles goed op, bepaal zo de maximale maat en voer dit op de website in.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Gewoon de beschrijving volgen. Als je handig bent is het praktisch om de deuvels vooraf te bevestigen dan gaat het nog soepeler. De mee geleverde verhuisdekens zijn erg handig zo voorkom je beschadigingen. OPMAATZAGEN.nl de website was erg handig, bedenk wat je wilt, ontwerp het en bestel het. Na 6 weken kwam de enorme levering binnen. Meest zware van het project was alle panelen op zolder te zetten. De 3 kasten waren met kleuren apart gecodeerd zodat we eenvoudig de juiste panelen bij de juiste kast konden vinden.

Afmetingen van mijn DIY project

120,0 x 80,0 cm
120.0 x 140,0 cm
180,0 x 140,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 5.380,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle meubels bekijken