Opbergkisten voor lasergamen van populieren multiplex, door Stephan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Stephan

Stephan

NL

Makkelijk

2 minuten

In dit DIY project laat Stephan zien dat voor hele speciefieke opbergwensen, maatwerk een uitkomst is. Hij gebruikte op maat gezaagd populieren multiplex om zelf twee handige opbergkisten te maken voor de spullen voor het lasergamen. Lees hieronder hoe hij dit project heeft aangepakt en wat zijn ervaring is.

Omschrijving van Stephan

Met het hout van OPMAATZAGEN.nl heb ik voor mijn werk 2 kisten gemaakt. In de kisten gaan onze laserpistolen. De oude kisten van MDF waren aan vervanging toe. En tevens veel te zwaar. Nu maak ik de kisten van populieren multiplex. De kisten zijn gevuld zo veel beter te tillen. De laserpistolen gebruiken wij zelf bij onze activiteiten en gaan ook in de verhuur. De kisten moeten sterk en niet te zwaar zijn. Ook moeten ze goed te vervoeren zijn.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het hout werd precies op maat gezaagd thuis afgeleverd. Ik heb de kisten in elkaar geschroefd en uiteindelijk zwart geverfd. In het midden van de kisten zit een scharnierende bodem, zodat wij twee lagen van 8 laserpistolen per kist kunnen opbergen. Op de hoeken worden later nog metalen beschermkapjes gemonteerd. Om de kisten goed te kunnen dragen heb ik op de korte zijdes handvaten uitgezaagd. De zwarte verf beschermt het hout, want de kisten gaan regelmatig mee naar buiten.

Afmetingen van mijn DIY project

Buitenmaten zijn ongeveer 58,0 x 45,0 x 45,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Stephan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 212,49


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken