Ikea opruimmeubel voor kids voorzien van Vuren timmerpaneel, door Sanne

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Sanne

Sanne

NL

Heel makkelijk

1 minuut

In dit DIY project laat Sanne zien hoe ze standaard Ikea kasten heeft gepimpt met een op maat gezaagd vuren timmerpaneel. Zo heeft ze op een eenvoudige wijze een heel leuk eigentijds opbergmeubel voor haar kinderen gemaakt. Lees hieronder meer over haar aanpak en ervaring.

Omschrijving van Sanne

Bij de Ikea kasten gekocht voor het speelgoed van de kids. En vervolgens een mooie vuren houten plank erop met aan de zijkant mooi afgerond zodat kids geen scherpe randen hebben.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik ben naar Ikea gegaan heb kasten meegenomen in de auto en vervolgens weer naar huis gereden. Daar heb ik de kasten in elkaar gezet en geplaatst aan de muur. Vervolgens ben ik op internet gaan speuren naar een plank van bijna 2.80m. Ik ben toen uitgekomen bij deze website. Ik heb eerst gekeken naar de verschillende houtsoorten. Maar uiteindelijk bij het vurenhout uitgekomen. En na alles ingevuld te hebben heb ik de plank besteld.

Afmetingen van mijn DIY project

278,0 x 46,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Sanne en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 154,67


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken