Innovatieve constructie van 2 banken met opbergruimte voor de sfeer van een logeerkamer, van Dino

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Dino

Dino

DE

Heel makkelijk

2 minuten

Functionele elegantie voor de logeerkamer

Als het gaat om het inrichten van uw logeerkamer, bent u bij dit doe-het-zelf-project aan het juiste adres. Ontdek hoe Dino niet alleen ruimte creëert door twee banken met geïntegreerde opbergruimte te bouwen, maar ook een stukje modern design creëert.

Concept en ontwerp van de banken

Dit project omvat de constructie van twee robuuste banken die visueel aantrekkelijk en praktisch tegelijk zijn. Gemaakt van hoogwaardige zeefdrukpanelen van OPMAATZAGEN.nl die nauwkeurig op maat zijn gesneden, elke centimeter beschikbare ruimte is optimaal benut. De klassieke zwarte zitkisten passen perfect in de bestaande inrichting en dienen tevens als praktische opbergruimte.

Details die het verschil maken

De banken zijn ontworpen met oog voor detail. Om de moderne look te onderstrepen, werden de randen van de zitkisten geaccentueerd met een witte band, wat een interessant contrast vormt met het donkere hout. De deksels van de kisten vallen op door een eenvoudig ontwerp en kunnen gemakkelijk worden geopend om toegang te geven tot de opbergruimte binnenin.

De perfecte aanvulling op de logeerkamer

Geplaatst aan de muur, de Banken nemen weinig ruimte in beslag en bieden tegelijkertijd voldoende zitmogelijkheden. Deze ruimtebesparende meubelstukken zijn bijzonder ideaal voor de logeerkamer, omdat ze een warme en uitnodigende sfeer creëren en praktische opbergmogelijkheden bieden voor alles, van menukaarten tot tafellinnen.

Maatwerk en kosteneffectiviteit h3>

Het grote voordeel van zo'n doe-het-zelf-project is de individuele aanpassing. U bepaalt zelf de afmetingen en materialen en kunt zo een meubelstuk creëren dat perfect in uw logeerkamer past en tegelijkertijd vriendelijk is voor het budget. De materiaalkeuze van OPMAATZAGEN.nl maakt het mogelijk om een ​​kwalitatief hoogstaand resultaat te bereiken dat toch zuinig is.

Stijl en finesse

De minimalistische stijl van de banken met opbergruimte is modern en tijdloos . Het past perfect in een verscheidenheid aan interieurontwerpen en onderscheidt zich van traditionele zitmeubelen door zijn eenvoud en functionaliteit.

De voordelen van het berken zeefdrukpaneel

Dino koos voor de anti- gezeefdrukt paneel van berkenhout voor de banken in verschillende diktes – 18 mm, 15 mm en 21 mm. Deze houtsoorten staan ​​bekend om hun stabiliteit en duurzaamheid, die vooral belangrijk zijn bij een duurzaam meubelstuk.

Berk is niet alleen een esthetisch materiaal, maar biedt ook de veiligheid van een antislipoppervlak. . Dit is vooral waardevol in de horeca, waar veiligheid en betrouwbaarheid erg belangrijk zijn.

Compact, veelzijdig en zuinig - Het project van Dino laat zien dat functionaliteit en design perfect kunnen harmoniëren.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Dino en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 686,94


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken