Ombouw

Heb jij iets in je huis waar je liever niet tegenaan kijkt? Dan kun je er een ombouw voor maken! Een ombouw is te maken voor ongeveer elk object wat je uit het zicht wil houden. Of het nu een radiator is of bijvoorbeeld een koelkast, met een ombouw haal je ze uit het zicht en breng je rust in de ruimte. Een ombouw maken is makkelijker dan je denkt. En met de handige tips die andere klussers geven bij hun eigen projecten kun je zo aan de slag aan je eigen ombouw.

Verwarming ombouw maken

Een traditionele radiator kan een vervelend zicht zijn, zeker als je veel tijd en moeite heb besteed aan je interieur. Met een strakke radiatorombouw kun je jouw verwarming netjes wegwerken. Zo heb je het hele jaar door een lekker warm huis, maar hoef je niet tegen de radiator aan te kijken. Een verwarming ombouw zelf maken hoeft geen lastige klus te zijn, zeker als je je laat inspireren door de projecten die klussers al met ons hout hebben gemaakt! Met de juiste kennis en materialen kan iedereen zelf een radiatorombouw zelf maken.

Wasmachine of koelkast ombouw maken

Wil je zelf een wasmachine of koelkast ombouw maken? Dat kan! Een grote koelkast of wasmachine kan groot ogen, maar met een zelfgemaakte ombouw houd je jouw huis strak en netjes. Een stevige wasmachine ombouw zelf maken kan ook helpen met geluidsisolatie. hout kan namelijk trillingen tot een bepaalde hoogte dempen. Een koelkast ombouw geeft heel veel rust in de keuken. Een koelkast is een groot apparaat en een mooie ombouw werkt de koelkast netjes weg. 

Kattenbak en bench ombouw

De kattenbak is ontzettend nodig, maar is niet bepaald een mooi design voor in de kamer. Voor een kattenbak geldt functie boven vorm, maar dat betekent niet dat een kattenbak jouw interieur hoeft te verpesten. Door een kattenbak ombouw zelf te maken geef je de kattenbak écht een plekje in jouw huis, zonder dat het afdoet aan je interieur. Hetzelfde geldt voor een zelfgemaakte ombouw voor de bench. Of je nu een ombouw wilt maken voor tijdens het slapen of iets permanents, een bench ombouw zelf maken maakt van de bench een thuis voor jouw hond.
 

Wat voor ombouw maak jij? Laat je inspireren door onze projecten hieronder en ga aan de slag!