Vuren houten speelgoedkist, door Thom

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Thom

Thom

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Thom

Een kast van vuren hout voor het opbergen van speelgoed. Door middel van lade geleiders kunnen de speelgoedbakken in de kast worden geplaatst. De bakken zijn van de Ikea en zijn als maatvoering gebruikt. De tussenmaat is 30,4cm, 4 mm groter dan de ikea bak, waardoor er genoeg speling is om de bak in de kast te schuiven. Ik heb vurenhout van 18 mm dik gebruikt met een MDF plaat van 6 mm dik. Na het schroeven is het een stevig geheel geworden.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het vuren hout is eerst geschuurd en daarna 1x gebeitst. De lade geleiders op gelijke afstand op de staande planken bevestigd. Daarna de gaten in de boven en onderkant van de kast uitgemeten en geboord. Op de boven- en onderkant exact uitgemeten waar de staande planken moesten komen. Hierna de kast in elkaar geboord. Aan de onderkant viltjes bevestigd en aan de achterkant de mdf plaat voor de stevigheid en dat de bakken er niet aan de achterkant uit kunnen.

Afmetingen van mijn DIY project

Breed: 130,6 cm 
Hoog: 55,0 cm 
Diep: 43,5 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Thom en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 210,59


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken