Henkie’s speelhoek met eiken timmerpaneel en ikea kasten, door Henk

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Henk

Henk

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Henk

Daar is hij dan! Een speelhoek voor onze zoon Henk. Met een blad van 300,0 cm heeft hij nu meer dan genoeg ruimte om te ontdekken! Met twee grote opberg lades kan hij al zijn speelgoed kwijt. “Dat vonden vooral wij erg fijn”. Het is een erg grote kast. Een grote ruimte is wel gewenst. Je kunt er niet alleen op spelen, maar ook op zitten, perfect voor visite dus! Deze kast heeft mij 8 uur geduurd om te creëren, succes!

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb twee kasten besteld bij IKEA. En een groot blad van 300,0 x 52,0 cm eiken bij OPMAATZAGEN.nl. Het blad.. tja, schuren schuren schuren. En dan in de olie! Rubio monocoat. “Pure” na 24 uur kon het blad naar binnen. Kasten vast geschroefd op het blad en klaar! Olie, het krijgt altijd een egaal resultaat. En het versterkt het houtwerk. Ik heb het blad met schroeven vast gemaakt aan de kasten, omdat je hem anders niet makkelijk kan verplaatsen. Het gedeelte wat het moeilijkste was aan dit project, waren de IKEA kastjes, iedereen kent ze wel.. succes!

Afmetingen van mijn DIY project

298,0 x 52,0 x 52,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Henk en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 275,39


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken